Colonia Pura Deo Stick Colonia Pura Deo Stick

Colonia Assoluta er en levende og kreativ genoptagelse af den klassiske Colonia-struktur. En ... Læs mere
0 Meddelelse
Colonia Pura - Deo Stick

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

299,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

434718
 • tab description Beskrivelse

  Colonia Assoluta er en levende og kreativ genoptagelse af den klassiske Colonia-struktur. En ekstraordinær komposition med nutidige noter og sofistikerede nuancer. Friskheden fra calabrisk bergamotte og rød appelsin frembringer en strålende elegance af lavendel og rosmarin og lukker af med en basisnote af noble træsorter såsom amerikansk cedertræ og sandeltræ.

 • tab ingredients Ingredienser
  INGREDIENTS: AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM STEARATE, LAURETH-23, PARFUM (FRAGRANCE), NYLON-12, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, SODIUM HYDROXIDE, COUMARIN, BHT, GERANIOL, CITRONELLOL, TOCOPHEROL

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Blomstrende narcissus- og jasminabsolutter blander sig med korianderens krydrede noter i en uventet balance. De varme og sofistikerede accenter af patchouli og cedertræ møder de delikate, men vedholdende hvide muskelnoter i bunden.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Acqua di Parma har været en førende aktør på luksusmarkedet i over 100 år. Det blev grundlagt i 1916 med den ikoniske Colonia duft, der har fungeret som inspiration for mærket og hjulpet med at forme dets værdier centreret om kvalitet, håndværk, elegance og opmærksomhed på detaljerne.