Clarifying Facial Oil Clarifying Facial Oil

”Jeg er så imponeret over naturlige planteoliers evne til at holde huden klar. Når min hud er godt ... Læs mere
0 Meddelelse
Clarifying Facial Oil

Rødt punkt

Produktet er ikke berettiget til aktuelle kampagner

650,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

440518
ONLINE ONLY
 • tab description Beskrivelse

  ”Jeg er så imponeret over naturlige planteoliers evne til at holde huden klar. Når min hud er godt fugtet og i balance, så har jeg får jeg ingen bumser. Så simpelt er det!” – Arabella Preston

  Bevar din hud ren med Votarys lette, beroligende olie. Denne hurtigt absorberende olie er udviklet specielt til en uren hud og giver stresset hud den fugt, den har brug for at være balanceret og sund.

  Naturlige planteolier er den bedste måde at fugte og balancere din hud på. Havre, risklid og fersken er især beroligende og hurtigt absorberende og tilstopper ikke porer. Salvie, bergamotte og rosmarin er naturens egen rensende løsning. Perfekt til belastet og problematisk hud.

 • tab tips Anvendelse
  Fordel fire til fem dråber på håndfladerne og hold dem over dit ansigt. Glat nu olien på dit ansigt og hals ved hjælp af blide opadgående bevægelser. Brug fingerspidserne til forsigtigt at klappe olien ind i området omkring dine øjne. Lad huden absorbere olien et øjeblik, før den er klar til makeup eller SPF.

  Hvis du aldrig har prøvet en plejerutine med olier på uren hud, så har du noget til gode. Det lyder måske utroligt at skulle anvende olier som alternativ til udtørrende kemikalier – Det er vel klart, at olie + olie = mere olie, eller? Hør lige her. Naturlige planteolier, i modsætning til blokerende mineralske olier, der tilstopper porerne, tilpasser sig huden, bevarer hudens naturlige barriere og balancerer i stedet talgproduktionen. De opfordrer huden til at kun at producere den mængde fedt, den har brug for, i stedet for at stimulere talgproduktionen som følge af udtørrende, nedbrydende produkter.
  Med den rigtige blanding af planteolier plejer du uren hud i stedet for at straffe den og fremmer helingen ved at tilføre den essentielle fedtsyrer, vitaminer og en smule fugt. Desuden vil regelmæssig massage af huden med beroligende planteolier booste cirkulationen og accelerere hudens helingsproces og derved minimere risikoen for ardannelse.
 • tab more info Yderligere information
  Denne ansigtsolie absorberes hurtigt for at fugte og genoprette den sunde balance i uren hud, der har tendens til bumser og hudorme. Naturlige olier fra havre, risklid og fersken virker særligt lindrende og bliver hurtigt optaget af huden uden at tilstoppe porerne. Lindrende salvie, bergamot og antiinflammatorisk rosmarin er naturens dybderensende løsning.
 • tab ingredients Ingredienser
  VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL, PRUNUS PERSICA (PEACH) KERNEL OIL, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) OIL, SALVIA SCLAREA (CLARY SAGE) OIL, LIMONENE +, LINALOOL +, LINALYL ACETATE +, PINENES +, CAMPHOR +, GERANIOL+, +NATURALLY OCCURS IN ESSENTIAL OILS

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
Votary begyndte ved makeup-artist, Arabella Prestons køkkenbord. Arabella begyndte at blande rene planteolier for at rense både sin egen hud samt sine højt profilerede klienter. Begejstret for den transformerende kraft af de rensende ansigtsolier hun lavede, gik hun sammen med en ven og iværksætter, Charlotte Semler, for at skabe Votary.

Smuk hud begynder med helt ren hud, og derfor er Votary-rensningsrutinen kernen i alt, hvad vi gør. Vi er passionerede omkring kraften fra planteolier og botaniske aktive stoffer for at give dig sund hud, uanset din alder.