CK Free Deodorant Stick CK Free Deodorant Stick

ckfree, den nye Calvin Klein-duft til mænd: absolut frihed!Calvin Klein har altid fanget tidens ånd. ... Læs mere
0 Meddelelse
CK Free - Deodorant Stick
209,00 KR 167,20 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

193515
- 20%

*Gælder til og med den 27. september og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Gisou, Sephora Favorites og julekalendere. Kun online.

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  ckfree, den nye Calvin Klein-duft til mænd: absolut frihed!

  Calvin Klein har altid fanget tidens ånd. Nu har han skabt en ny duft, der fremkalder den ultimative frihed hos en ung, moderne mand. En duft, der fortolker den ultimative følelse af frihed, som man oplever ved at være en moderne, uafhængig, urban mand, der tør udforske sin omverden uden grænser eller komplekser. En duft, der siger: "Jeg er åben, jeg er nysgerrig, jeg er positiv og jeg er fri! " Frigør dit sind, gå videre, nedbryd grænser, skub grænser tilbage, udforsk det ukendte, se verden fra en anden vinkel, lev frit.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Topnoter: malurt, jackfrugt, thailandsk anis.
  Kernenoter: tobaksblade, kaffe, ruskind.
  Bundnoter: cedertræ, egetræ, Texas patchouli.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Ren, enkelt og moderne, det er hvad Calvin Klein gør bedst. Dette mærke er inspireret af Mennesket i ordets mest ædle betydning og baseret på kærlighedens universelle værdier og søgen efter evighed, flugt og fælles grundlag. Calvin Klein parfumer udgør to særskilte familier: Kollektionssortimentet er fyldt med romantik og forførelse, hvorimod CK parfumer er dufte, der kan bruges af begge køn.