Cicapair™ Tiger Grass Calming Serum Mask

0 Anmeldelser
Cicapair™ Tiger Grass - Calming Serum Mask
En sheetmaske gennemvædet af et serum med tigergræs, der hjælper med at berolige irriteret hud, ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
69,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
615815
 • tab description Beskrivelse

  En sheetmaske gennemvædet af et serum med tigergræs, der hjælper med at berolige irriteret hud, reducere udseendet af rødme og sende en bølge af beroligende fugt tilbage til huden.

  Den selvklæbende maske omslutter ansigtets konturer for at afgive 26 ml beroligende serum til sensibiliseret, irriteret hud. Efter én anvendelse ser huden rolig og jævn ud og har en sund fugtighed.

  Den hudtilpassende maske er gennemvædet af et højt koncentreret serum med tigergræs-ekstrakt og madecassosid for beroligende fugtpleje samt nærende allantoin og niacinamid, der hjælper med at styrke hudbarrieren og reducere udseendet af rødme.

 • tab tips Anvendelse
  I K-beauty-regimer bruges sheetmasker som det tredje trin i din rutine efter rensning og toner.

  1. Gnid posen for at hjælpe med at aktivere ingredienserne.
  2. Åbn masken, og påfør den forsigtigt på ren, tonet hud.
  3. Lad den sidde på i 10-20 minutter.
  4. Fjern masken, og dup forsigtigt overskydende serum ind i huden.

  Kombiner den med: Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment. For at give huden en dugfrisk, jævn, naturlig finish, skal du bruge masken som en beroligende og fugtgivende primer, før du påfører vores kultfavorit farvekorrektor for yderligere at neutralisere udseendet af rødme.
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  WATER/AQUA/EAU, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, GLYCERIN, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, DIGLYCERIN, CARBOMER, TROMETHAMINE, CAFFEINE, ALLANTOIN, 1,2- HEXANEDIOL, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ADENOSINE, MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA FLOWER EXTRACT, STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS FERMENT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) PEPTIDE, DEXTRIN, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED EXTRACT, ALTHAEA ROSEA FLOWER EXTRACT, PRUNUS PERSICA (PEACH) RESIN EXTRACT, ASIATICOSIDE, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, DISODIUM EDTA, HYDROXYACETOPHENONE, MADECASSOSIDE

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Dr Jart+ er et varemærke, der står bag innovative formler, der bygger på viden fra de avancerede koreanske skønhedsteknologier og de forskellige ingredienser. Dr Jart+ har et team bestående af dermataloger, teknikere, designere og kunstnere, der i fællesskab forener de moderne innovationer med metoder, der er gennemtestede fra a til z. Dr Jart+ tror på styrken i videnskab og er på en evig jagt efter nye former for skønhedspleje.