Cherry Ambition - Eau De Parfum

5.0 1 anmeldelser
Cherry Ambition - Eau De Parfum
Udtryk dine lyster med aromaterapeutisk kirsebær understøttet af bæredygtigt sandeltræ og genanvendt ... Læs mere

769,00 KR (1)
Clean at Sephora

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
705158

*Gælder kun i appen den 25/07/2024 på alle produkter i kategorien »APPMAZING«.

 • Beskrivelse  Udtryk dine lyster med aromaterapeutisk kirsebær understøttet af bæredygtigt sandeltræ og genanvendt cognac. Gourmetvanilje blandes med kandiseret agave og et touch af kirsebærblomster og andre blomsternoter, toppet med varmt ravfarvet ruskind og moskusagtigt guajaktræ til en mild, langtidsholdbar parfume, der dufter af succes.

  Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Ingredienser

 • Duftnoter

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • Ingredienser
 • DuftnoterUdtryk dine lyster med aromaterapeutisk kirsebær understøttet af bæredygtigt sandeltræ og genanvendt cognac. Gourmetvanilje blandes med kandiseret agave og et touch af kirsebærblomster og andre blomsternoter, toppet med varmt ravfarvet ruskind og moskusagtigt guajaktræ til en mild, langtidsholdbar parfume, der dufter af succes.

Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.


Når disse dufte blander sig med dine naturlige feromoner, kan du forvente komplimenter i det uendelige. Undgå at gnide håndleddene mod hinanden efter påføring, da det kan nedbryde duften og få den til at forsvinde hurtigere. Hvis du bruger vores parfumer på håndleddene, skal du sørge for at komme parfumen på igen, når du har vasket hænder flere gange, da det kan vaske duften væk.

ALCOHOL DENAT (ORGANIC SUGARCANE) FRAGRANCE/ PARFUM WATER (AQUA) COUMARIN LIMONENE BENZYL ALCOHOL LINALOOL CINNAMYL ALCOHOL ALPHA-ISOMETHYL IONONE CITRONELLOL EUGENOL BENZYL BENZOATE CITRAL GERANIOL CINNAMAL BENZYL CINNAMATE

Topnoter: Kirsebær, rosa peber, mandarin, marshmallow

Mellemnoter: Kirsebærblomst, osmanthus, orris, safran

Bundnoter: Vanilje, rav, moskus, røgelse, guaiac-træ

Anmeldelser

Olivia

Køn: Kvinde

01/12/2023

5/5
Spontan anmeldelse uden bekræftelse af køb

LOVE IT!

Alltså jag har testat så otroligt många parfymer, men ingen har varit en sådan slam dunk som denna - cherry fast ändå ’vuxen’ och härligt med amber noter, I love it! Så kul för sedan jag började använda den har jag fått så mycket kommentarer om hur gott min parfym luktar och jag kan bara hålla med…. Tips!

Oversæt med Google Vis originalen

Anbefaler dette produkt: Ja

Oprindeligt slået op på sephora.se

Var denne anmeldelse en hjælp?

Indberet

Rapporteret

Indberet Rapporteret
The 7 Virtues er en social virksomhed som så står inde for fair trade og gennemsigtighed. Brandet handler naturlige, organiske æteriske olier for at støtte lokale landmænd og samfund. Deres parfumer er allergivenlige, formuleret med økologisk sukkerrør alkohol og indeholder over 22% duftolier for en langvarig naturlig duft. Desuden ligger brandet stor vægt på duftoliernes aromaterapeutiske og helbredende egenskaber. Alle formuleringer er cruelty-free og veganske.