Build & Buff Foundation Brush Build & Buff Foundation Brush

Hvad det er: Skab et fejlfrit lærred med vores Build & Buff Foundation Brush; den dobbeltsidede b ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Build & Buff - Foundation Brush
339,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

527704
 • tab description Beskrivelse

  Hvad det er:
  Skab et fejlfrit lærred med vores Build & Buff Foundation Brush; den dobbeltsidede børste, der giver dig mulighed for ubesværet at blande creme, flydende eller fast foundation for at opnå en airbrushet finish.

  Hvad den gør:
  Denne børste af syntetiske fibre er designet til perfekt påføring af alle foundationformler og giver dig kontrolleret og præcis blending hver gang.

  Build børste: Denne pyramideformede børste er perfekt formet til at nå vanskelige områder - som f.eks. omkring næsen - og gør det ekstra nemt at opbygge dækning på målrettede områder. Den er også perfekt til touch-ups i løbet af dagen.

  Buff-børste: Med en flad overflade og afrundede kanter giver disse tætpakkede børstehår optimal påføring til problemfri polering og udblending.

 • tab tips Anvendelse
  Brug Build-siden til at tage din foundation op og påføre den på områder som kinderne, midten af panden og næseryggen.
  Glat derefter materialet ud med Buff-siden for at skabe en fejlfri, airbrushet finish.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 160ms
  • reviews, product

”Skønhed har det med at ændre den måde, hvorpå vi opfatter kvinder. I mine øjne er en selvsikker kvinde mere end klar til at erobre hele verden!” Huda Kattan etablerede i 2013 det Dubai-baserede brand HUDA BEAUTY, et resultat af en kontinuerlig søgen efter det innovative, og i dag medfølger der tutorials sammen med det enkelte produkt, der både giver kvinder magten og lysten til at eksperimentere med det individuelle look.