Boss Bottled Parfum Eau De Parfum Boss Bottled Parfum Eau De Parfum

At være din egen BOSS er at leve som en. At være en mand, der stoler på sine instinkter. Han venter ... Læs mere
4.3 331 Meddelelse
Boss Bottled Parfum - Eau De Parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

839,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

620817
 • tab description Beskrivelse

  At være din egen BOSS er at leve som en.
  At være en mand, der stoler på sine instinkter. Han venter ikke på, at tingene skal ske, han får tingene til at ske. Han tager kontrol over sit liv, fordi han ved, at de bedste ting kommer til dem, der handler.

  At styrke og udmærkelse kommer fra at kende sig selv i sandhed. Hans sofistikering er slående, hans varme inspirerende. BOSS Bottled Parfum afspejler hans kraftfulde attitude; en dyb træagtig-ambraagtig duft med et ædelt hjerte af orris beton og figenrødder. BOSS Bottled Parfum er skabt af parfumørerne Annick Ménardo og Suzy Le Helley og løfter den ikoniske BOSS Bottled parfume duftfamilie til det næste niveau med den højeste koncentration hidtil.

  En rig og tekstureret herreparfume, den træagtige grønne duft åbner med noter af pikant mandarin og krydret røgelsesolie. Den afslører sin dybde og kraft med sit hjerte af orris beton og figenrødderod akkord, som udtrykker hans kraftfulde karisma.

  Træagtige basisnoter af cedertræ essens og vegetabilsk læder akkord tilføjer signaturvarme, varig intensitet og udholdende kraft. Den øjeblikkeligt genkendelige BOSS Bottled-flaske er lakeret i røgsort og toppet med en sort børstet hætte for denne dristige nye tilføjelse til franchisen. Flakonen og dens sorte matte ydre emballage er afsluttet med isguldsbranding, der afspejler denne kraftfulde, dristige parfume til mænd, der lever som en BOSS.

 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT. . PARFUM/FRAGRANCE . AQUA/WATER/EAU . LIMONENE . LINALOOL . COUMARIN . GERANIOL . EUGENOL . CITRAL . METHYL 2-OCTYNOATE.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Hovednote: Mandarin, Røgelse / Hjerte note : Orris, Fig Tree Roots Accord / Base note : Cedertræ, Vegetal Leather Accord
 • Duftnoter
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product
Siden starten har HUGO BOSS ledsaget mænd og kvinder på vejen til succes. Gennem årene har HUGO BOSS parfumerne fortsat med at legemliggøre den elegance og modernitet gennem deres raffinerede noter og tidløse design. HUGO BOSS vil altid være med fremme i en af disse unikke og sofistikerede dufte.