Bomb Brows Microshade Pencil HUDA BEAUTY

Denne udtrækkelige øjenbrynsblyant former og fylder øjenbryn med præcision, med sin ultrafine 0,9 ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

542380
GOOD FOR
 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Denne udtrækkelige øjenbrynsblyant former og fylder øjenbryn med præcision, med sin ultrafine 0,9 mm spids. Det giver dig mulighed for at danne små naturlige linjer der ligner små fine øjenbrynshår. Nærmest som en mikroblading.

  Denne pigmentrige, ultra-silkeagtige øjenbrynblyant er beriget med en fløjlsagtig blanding af E-vitamin, ricinusolie og kokosolie. Dens bløde linjer påføres let og blandes for at opnå et resultat svarende til naturlige øjenbryn. Dens holdbare spiralspids påfører den perfekte dosis pigment til at modulere og personliggøre et hvert look.

  Fås i 8 naturlige nuancer. Dens vandtætte formel smitter ikke af og giver langvarige resultater for naturlige øjenbryn.

  GOOD FOR YOU
  Formlerne indeholder minimum 90% ingredienser af naturlig oprindelse

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Brugsanvisning
  Børst: Brug spiralbørsten til at børste dine øjenbryn opad. Dette trin gør det muligt at identificere de områder, der skal udfyldes.

  Tegn: Drej blyanten for at trække 1 mm produkt ud. Start midt i øjenbrynet og arbejd dig op til spidsen, og træk farven op mod spidsen, hvis det ønskes. Blend hårde kanter med spiralbørsten.

  Udfyld: Tegn korte, opadgående streger for at efterligne dit naturlige øjenbryn og udfyld forsigtigt sparsomme områder med en blyant.

  Hudas tip: Selv på sparsomme øjenbryn er en lille mængde nok til at opnå fejlfri øjenbryn. I stedet for at dække hele øjenbrynet skal du fokusere på de sparsomme områder. Takket være sin ultrafine spids og stærke pigmentering er et let tryk nok til at skabe dit look.

  Finish: Når den ønskede form og det ønskede resultat er opnået, børst dine øjenbryn for et jævnt resultat.

  Yderligere oplysninger:
  Kan man opnå et microbladed look med en blyant? Ja ! Huda har brugt mange års erfaring og forskning til at skabe den tyndeste øjenbryns blyant.

  Hvis teknikken med mikroblading er attraktiv, er den også ofte dyr. Hudas mål var derfor at udvikle en brugervenlig blyant, der kunne efterligne de fine linjer med permanent makeup til en meget overkommelig pris.
 • tab ingredients Ingredienser
  STEARIC ACID, HYDROGENATED CASTOR OIL, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TRIMETHYLOLPROPANE TRIISOSTEARATE, BIS- BEHENYL/ISOSTEARYL/PHYTOSTERYL DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, JOJOBA ESTERS, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TOCOPHEROL, LECITHIN, ALUMINUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, TITANIUM DIOXIDE / CI 77891, IRON OXIDES / CI 77492, IRON OXIDES / CI 77499, IRON OXIDES / CI 77491.""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser

  Se kundernes bedømmelser

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

”Skønhed har det med at ændre den måde, hvorpå vi opfatter kvinder. I mine øjne er en selvsikker kvinde mere end klar til at erobre hele verden!” Huda Kattan etablerede i 2013 det Dubai-baserede brand HUDA BEAUTY, et resultat af en kontinuerlig søgen efter det innovative, og i dag medfølger der tutorials sammen med det enkelte produkt, der både giver kvinder magten og lysten til at eksperimentere med det individuelle look.