Bomb brows Microshade Brow Pencil

3.5 2 Anmeldelser
Bomb brows Microshade - Brow Pencil
En ultrafin 0,9 mm spids, indtrækkelig brynblyant, der præcist definerer, former og fylder dine bryn ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
149,00 KR
745.000,00 KR / 100g

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
542380
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  En ultrafin 0,9 mm spids, indtrækkelig brynblyant, der præcist definerer, former og fylder dine bryn med små hårlignende streger, der giver microblade-værdige effekter for at skabe bryn, der bogstaveligt talt er helt på toppen.
  Denne pigmenterede, superbløde brynblyant er tilsat en cremet blanding af E-vitamin, ricinusolie og kokosolie for at skabe bløde, hårlignende streger, der giver ubesværet opbygning og udtværing. Med en holdbar spole i den ene ende spreder den pigmenterne perfekt, så du kan opbygge og tilpasse dit look.

  Den vandfaste, smudsafvisende og overføringssikre formel, der fås i 8 naturlige nuancer, giver langvarige resultater for bryn, der ser så ægte ud, at du måske undrer dig over, om de er det.

 • tab tips Anvendelse
  Sådan får du flotte øjenbryn:
  Brugsvejledning
  Øjenbrynsbørste: Brug spiralbørsten til at børste dine øjenbryn opad. Dette trin gør det muligt at identificere de områder, der skal udfyldes.

  Definition: Drej øjenbrynsblyanten for at trække 1 mm produkt ud. Start midt i øjenbrynet og arbejd dig op til spidsen, og træk farven op mod spidsen, hvis det ønskes. Blend hårde kanter med spiralbørsten.

  Udfyldning: Tegn korte, opadgående streger for at efterligne dit naturlige øjenbryn og udfyld forsigtigt sparsomme områder med en blyant.

  Hudas tip: Selv på sparsomme øjenbryn er en lille mængde nok til at opnå fejlfri øjenbryn. I stedet for at dække hele øjenbrynet skal du fokusere på de sparsomme områder. Takket være sin ultrafine spids og stærke pigmentering er et let tryk nok til at skabe dit look og den perfekte øjenbrynsform.
  Finish: Når den ønskede form og det ønskede resultat er opnået, børst dine øjenbryn for et jævnt resultat.
 • Anmeldelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  STEARIC ACID, HYDROGENATED CASTOR OIL, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TRIMETHYLOLPROPANE TRIISOSTEARATE, BIS- BEHENYL/ISOSTEARYL/PHYTOSTERYL DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, JOJOBA ESTERS, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TOCOPHEROL, LECITHIN, ALUMINUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, TITANIUM DIOXIDE / CI 77891, IRON OXIDES / CI 77492, IRON OXIDES / CI 77499, IRON OXIDES / CI 77491.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

”Skønhed har det med at ændre den måde, hvorpå vi opfatter kvinder. I mine øjne er en selvsikker kvinde mere end klar til at erobre hele verden!” Huda Kattan etablerede i 2013 det Dubai-baserede brand HUDA BEAUTY, et resultat af en kontinuerlig søgen efter det innovative, og i dag medfølger der tutorials sammen med det enkelte produkt, der både giver kvinder magten og lysten til at eksperimentere med det individuelle look.