Blackberry Lily Eau de Parfum Travel Spray

0 Anmeldelser
Blackberry Lily - Eau de Parfum Travel Spray
Duftbeskrivelse: En sensuel parfume med en blanding af syltede brombær og cassis i topnoterne; store ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
 • 10 ml
  279.00 KR
  2.790,00 KR / 100ml
279,00 KR
2.790,00 KR / 100ml

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
666174
 • tab description Beskrivelse

  Duftbeskrivelse: En sensuel parfume med en blanding af syltede brombær og cassis i topnoterne; store hjertenoter af rose, liljekonval, geranium og devana; og basisnoter af økologisk vetiver, varm rav og karamel. Fremstillet med bæredygtig vetiver fra Haiti.

  Om duften: Vetiver skaber en følelse af ro og stilhed, er opkvikkende og skaber en kølende fornemmelse med sin aromaterapi. Denne parfume er allergivenlig, tilsat økologisk sukkerrørsalkohol og indeholder 22% duftolier for en langvarig naturlig duft. Økologisk fair trade vetiver fra Haiti, bæredygtig davanaolie fra Indien og geranium fra Egypten.

  Om flasken:
  MAKE PERFUME NOT WAR er vores mantra hos The 7 Virtues. Parfumer er lavet med naturlige, økologiske og fair trade æteriske olier, der støtter familier i lande, der genopbygger efter krig eller stridigheder. Vi mener, at gennemsigtighed er nøglen, så synligt gennem selve parfumen kan du læse, hvor duftolierne stammer fra, og hvilke aromaterapeutiske helbredende fordele de enkelte duftolier har. Alle formuleringer er Leaping-Bunny-certificerede, cruelty-free og veganske.

  Denne parfume er en blanding af æteriske olier fra bæredygtig oprindelse: vetiver fra Haiti, davana fra Indien og geranium fra Egypten, hvilket giver landmænd og deres familier rimelige lønninger.

 • tab tips Anvendelse
  Sådan bruger du den:
  Foreslået anvendelse:
  - De 7 Virtues peace parfumer er designet til at kunne lægges i lag med hinanden for at skabe din egen unikke signatur peace parfume.
  - Sprøjt generøst på dine pulspunkter, da duften intensiveres med din kropsvarme.
  - For at opnå en længerevarende naturlig duft, læg den i lag med vores parfumeolie med brombærlilje.
  - Lad disse dufte blande sig med dine naturlige feromoner, og gør dig klar til endeløse komplimenter.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide dine håndled mod hinanden, da dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du bærer vores parfume på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette kan skylle duften af.
  - Da denne parfume indeholder økologisk sukkerrøralkohol, virker den også som et desinfektionsmiddel, der holder din hud frisk og ren.

  Genbrugsanvisninger: : Æsken er genanvendelig og har opnået FSC-certificering. FSC-papir er fremstillet af træfibre fra ansvarlig indkøbt træfiber, FSC er en vigtig standard, som kræves af The 7 Virtues i al emballage til boksen.
 • tab olfactory Duftnoter
  Duftfamilie: Warm & Spicy Family
  Dufttype: Varme og søde gourmander
  Key Notes: Brombær, Liljekonval, Geranium
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  ORGANIC SUGAR CANE ALCOHOL, DENAT, RUSBUS, WATER, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LIMOLENE, LINALOOL.
The 7 Virtues er en social virksomhed som så står inde for fair trade og gennemsigtighed. Brandet handler naturlige, organiske æteriske olier for at støtte lokale landmænd og samfund. Deres parfumer er allergivenlige, formuleret med økologisk sukkerrør alkohol og indeholder over 22% duftolier for en langvarig naturlig duft. Desuden ligger brandet stor vægt på duftoliernes aromaterapeutiske og helbredende egenskaber. Alle formuleringer er cruelty-free og veganske.