Berry Cheeky Clearing Butt Butter Berry Cheeky Clearing Butt Butter

En dekadent, pisket kropssmør, der er designet specielt til din bagdel. Formuleret med aktive ... Læs mere
0 Meddelelse
Berry Cheeky - Clearing Butt Butter

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

229,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

652405
NYHED
 • tab description Beskrivelse

  En dekadent, pisket kropssmør, der er designet specielt til din bagdel. Formuleret med aktive ingredienser som beta glucan og allantoin, der dækker akne, for at blødgøre, udglatte og reducere udbrud på din bagdel med dette Berry Cheeky Clearing Butt Butter.

 • tab tips Anvendelse
  Morgen og aften masseres smørret ind i balderne med cirkulære bevægelser, indtil det er helt absorberet.
 • tab ingredients Ingredienser
  SHEA BUTTER, COCOA BUTTER, COCONUT OIL, JOJOBA OIL, ALMOND OIL, PHENOXYETHANOL, TETRASODIUM DIACETATE, VANILLA EXTRACT, VITAMIN E, BETA GLUCAN, ALLANTOIN, FRAGARIA VESCA (STRAWBERRY) FRUIT EXTRACT, VACCINIUM ANGUSTIFOLIUM (BLUEBERRY) SEED OIL, MICA, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDE, MANGANESE VIOLET, FRAGRANCE.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

"Truly er den unikke kombination af sundhed, bæredygtighed og ydeevne. Vi opdager de bedste skønhedstendenser, hemmeligheder, retsmidler og ubegrundede ingredienser fra hele verden for at skabe de mest komplette hår-, krops- og hudplejeprodukter.

Vi mener, at du aldrig skal have brug for at brug for gå efter mindre værdigt - Så vi brugte år på at skabe veganske og rene formuleringer, der fungerer så godt som konventionelle skønhedsprodukter, men alligevel aldrig går på kompromis med den luksuriøse oplevelse."