Bath Therapy Revitalizing Ritual Set BIOTHERM

Biotherm Bath Therapy Revitalizing Ritual Medium Set er en lækker sampak med 3 fantastiske produkter ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
199,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

513724
 • tab description Detaljer

  Biotherm Bath Therapy Revitalizing Ritual Medium Set er en lækker sampak med 3 fantastiske produkter til kroppen, som kan bruges til alle hudtyper. Den indeholder bodywash og scrub, der skal bruges når man er inde i badet, samt en rig creme, som kan bruges efter. Forkæl dig selv eller en du har kær med denne lækre æske - din krop vil elske dig for det!

  Sættet indeholder:

  1 stk. Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Cleansing Foam 200 ml
  1 stk. Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Smoothing Scrub 75 ml
  1 stk. Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Cream 75 ml

  Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Cleansing Foam er en helt fantastisk bodywash til kroppen, velegnet til alle hudtyper. En spa oplevelse som virkelig giver følelsen af forkælelse og velvære så snart produktet bliver påført. En lækker silkeblød renseskum giver en skøn oplevelse når kroppen skal vaskes. Denne skum renser og fornyer huden samt er beriget med en frisk og beroligende duft.

  Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Smoothing Scrub er en helt fantastisk scrub til kroppen, velegnet til alle hudtyper. En spa oplevelse som virkelig giver følelsen af forkælelse og velvære så snart produktet bliver påført. Denne bodyscrub fjerner døde hudceller og sætter gang i cellefornyelsen i huden, takket været 2 naturlige ingredienser som er arganpulver og perlit.

  Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Cream er en lækker og rig creme til kroppen. Den er beriget med sheasmør og abrikoskerneolie, som trænger ned i huden og fugter i op til 48 timer. Cremen trænger hurtigt ind i huden, og lader huden genfinde sin smidighed og friskhed. Den er desuden med havsalt og alger, som virker energigivende, og som efterlader din hud med en frisk duft.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product
Biotherm har siden 1952 været eksperter i hudens biologi og omsat kraften fra vandbaserede mikroorganismer til banebrydende hudplejeprodukter. Kendetegnet ved deres effektive formler, konsistenser og dufte, som giver nydelse og forkæler huden. Favoritterne er den berømte Lait Corporel, fugtplejeserien Aquasouce samt den unikke deodorant Deo Pure. Biotherm Homme tilbyder dig de efterspurgte produkter fra blandt andet Aquapower eller anti-age serien Force Supreme.