Bath Therapy Invigorating Blend Set BIOTHERM

Biotherm Bath Therapy Invigorating Ritual Medium Set er et fantastisk kropspleje sæt, der sikrer dig ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 3ms
 • reviews, product
199,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

507450
 • tab description Detaljer

  Biotherm Bath Therapy Invigorating Ritual Medium Set er et fantastisk kropspleje sæt, der sikrer dig en smuk, ensartet og velplejet hud, der stråler af fornyet energi. Invigorating blend serien er perfekt hvis du føler dig træt eller lav på energi, da den med forfriskende ingefær og pebermynte duft, går ind og giver energi - ikke kun til huden men også til sindet. Forkæl dig selv med dette skønne velvære sæt, der uden tvivl ikke vil skuffe.

  Indeholder:

  1 stk. Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend Body Cleansing Foam 200 ml
  1 stk. Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend Body Scrub Travel Size 75 ml
  1 stk. Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend Body Cream Travel Size 75 ml

  Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend Body Cleansing Foam: er en helt fantastisk bodywash til kroppen, velegnet til alle hudtyper. En spa oplevelse som virkelig giver følelsen af forkælelse og velvære så snart produktet bliver påført. En lækker silkeblød renseskum giver en skøn oplevelse når kroppen skal vaskes. Denne skum renser og fornyer huden samt er beriget med en frisk og beroligende duft.

  Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend Body Scrub Travel Size: er en helt fantastisk scrub til kroppen, velegnet til alle hudtyper. En spa oplevelse som virkelig giver følelsen af forkælelse og velvære så snart produktet bliver påført. Denne bodyscrub fjerner døde hudceller og sætter gang i cellefornyelsen i huden, takket været 2 naturlige ingredienser som er arganpulver og perlit. Huden efterlades silkeblød, smuk lys og fornyet. Dette er en super fin travel size perfekt til at have på farten og med på ferien.

  Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend Body Cream Travel Size: er en super skøn creme til kroppen, velegnet til alle hudtyper. En spa oplevelse som virkelig giver følelsen af forkælelse og velvære så snart produktet bliver påført. En rig og fugtgivende creme der holder huden fugtet og plejet i op til 48 timer. Beriget med sheasmør og abrikoskerneolie. Cremen trænger lynhurtigt ind i huden uden at fedte.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product
Biotherm har siden 1952 været eksperter i hudens biologi og omsat kraften fra vandbaserede mikroorganismer til banebrydende hudplejeprodukter. Kendetegnet ved deres effektive formler, konsistenser og dufte, som giver nydelse og forkæler huden. Favoritterne er den berømte Lait Corporel, fugtplejeserien Aquasouce samt den unikke deodorant Deo Pure. Biotherm Homme tilbyder dig de efterspurgte produkter fra blandt andet Aquapower eller anti-age serien Force Supreme.