Aromaphytocare Bain Aux Plantes "Tonic" - Refillable

0 anmeldelser
Aromaphytocare Bain Aux Plantes "Tonic" - Refillable
N/A
Al Clarins Aromas ekspertise i et opkvikkende renseprodukt, som kombinerer æteriske olier af ... Læs mere

N/A

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
663844
 • tab description Beskrivelse

  Al Clarins Aromas ekspertise i et opkvikkende renseprodukt, som kombinerer æteriske olier af agermynte, økologisk geranium og rosmarin med ekstrakt af naturligt skummende, økologisk saponaria officinalis. Dets geltekstur skummer op ved kontakt med vand og renser skånsomt huden i badet, samtidig med at det virker opkvikkende på hud og sjæl. Varmen gør, at det frigiver sine opkvikkende aromatiske dampe med et øjebliks velvære til følge, som i en spa. Må kun anvendes af voksne. 98% naturlige ingredienser. Flasken kan genfyldes med en øko-refill.

 • tab tips Anvendelse
  I badekarret: kom et par dråber i badekarret, og tænd for vandet (maksimumstemperatur: 37 °C). Bliv i badet i 10 minutter for at indånde de aromatiske dampe, der kvikker krop og sjæl op.I brusebadet: kom på våd hud og skyl af.
 • Anmeldelser

  Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

 • tab ingredients Ingredienser
  INHALTSSTOFFE(1): AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, LAURYL GLUCOSIDE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, SORBITAN CAPRYLATE, LINALOOL, PHENOXYISOPROPANOL, SODIUM CITRATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, DISODIUM EDTA, SORBIC ACID, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, LIMONENE, CITRONELLOL, SAPONARIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, GERANIOL, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, [C3906A1]

Clarins blev grundlagt i 1954 af Jacques Courtin-Clarins ud fra to principper: lytte til kvinders behov og kærlighed til naturen.
Kvinder: forstå deres behov og skabe smukke løsninger.
Naturen: fordi den inspirerer vores forskning, sætter gang i innovationen og giver os plantebaserede ingredienser, der gør vores formler kvalitative og effektive.
Det er de samme principper, der vejleder os i dag. De er overleveret fra den ene generation til den næste, hvilket gør Clarins til en miljøvenlig virksomhed, med en mission og drevet af en langsigtet vision om at gøre mere, gøre det bedre og nyde at gøre det.