Amber Vanilla - Eau De Parfum Travel Size

0 anmeldelser
Amber Vanilla - Eau De Parfum Travel Size
Fremkald selvkærlighed med denne second skin-duft, der forstærker din naturlige duft med ... Læs mere

279,00 KR (1)
Clean at Sephora

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
720481

*Kun så længe lager haves. Gælder ikke Click & Collect.

 • Beskrivelse  Fremkald selvkærlighed med denne second skin-duft, der forstærker din naturlige duft med aromaterapeutisk moskus til huden. Iso E Super er afbalanceret med gourmandvanilje og blandet med sødt genanvendt sandeltræ, rav og lyserød blomsternellike for et vedvarende crescendo af selvkærlighed.

  Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Ingredienser

 • Duftnoter

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • Ingredienser
 • DuftnoterFremkald selvkærlighed med denne second skin-duft, der forstærker din naturlige duft med aromaterapeutisk moskus til huden. Iso E Super er afbalanceret med gourmandvanilje og blandet med sødt genanvendt sandeltræ, rav og lyserød blomsternellike for et vedvarende crescendo af selvkærlighed.

Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

Trøst, inspiration til taknemmelighed og styrkelse af selvkærlighed er nogle af fordelene ved aromaterapi med rav og vanilje. Spred denne duft, mens du sætter en intention om at understrege ømhed og medfølelse. Læg 7V-duftene i lag for at skabe din egen duft af fred. Påfør duften generøst på pulspunkterne, da duften intensiveres med kropsvarmen. Lad duftene blande sig med dine naturlige feromoner, og forbered dig på endeløse komplimenter! Undgå at gnide håndleddene mod hinanden, da det vil opløse duften og fremskynde spredningen af duften.

ALCOHOL DENAT
FRAGRANCE/ PARFUM
WATER/EAU/AQUA
FARNESOL
HYDROXYCITRONELLAL
LIMONENE
LINALOOL

Hoved: Rav
Hjerte: Lyserød nellike
Bund: Ambroxan, Iso E Super, vanilje, moskus

Anmeldelser

Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

The 7 Virtues er en social virksomhed som så står inde for fair trade og gennemsigtighed. Brandet handler naturlige, organiske æteriske olier for at støtte lokale landmænd og samfund. Deres parfumer er allergivenlige, formuleret med økologisk sukkerrør alkohol og indeholder over 22% duftolier for en langvarig naturlig duft. Desuden ligger brandet stor vægt på duftoliernes aromaterapeutiske og helbredende egenskaber. Alle formuleringer er cruelty-free og veganske.