Alice & Olivia Double Layer Hair Wrap

Vådt hår er svagt hår. Tænk på dine negle, når du kommer ud af et bad. De føles ikke så stærke og ... Læs mere
(0)
389,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

550413

*Gælder kun i appen til og med den 23. maj eller så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab description Beskrivelse

  Vådt hår er svagt hår. Tænk på dine negle, når du kommer ud af et bad. De føles ikke så stærke og sunde som de gør når de er tørre. Den samme gælder dit hår efter langvarig udsættelse for vand hvilket fører til brud, krus, skader og sammenfiltringer.

  Aquis håndklæder og turbaner er konstrueret til at obsorbere vand og fugt ud af håret fem gange hurtigere end bomuld. Ved at reducere tiden forbedres dit hårs sundhed. Mindre krus. Mindre brud. Længere farve. Dette limited edition-samarbejde med Alice + Olivia gør selvpleje for dit hår legende og elegant ved at reducere tørretiden med 50 %, samtidig med at det forbedrer det generelle helbred og liv i håret og beskytter mod krus og brud.

  Fordele:
  - Halverer tørretiden med 50 procent
  - Hjælper med at reducere kruset hår og knæk
  - Hjælper farvet hår med at forblive levende i længere tid


 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product

AQUIS anvender videnskab og teknologi til at gøre din hårpleje mere enkel, samtidig med at du understreger hårets naturlige skønhed. Det første produkt er et håndklæde til håret, som er designet til at reducere hårtørringstiden med 50%, ligesom det giver beskyttelse mod krusninger og skader samt forbereder håret til stylingen - processen er ganske ubesværet og foregår i ét trin.