Acqua di Giò Profondo Eau de Parfum. ARMANI

Nu introduceres Acqua di Giò Profondo-parfumen til mænd – en duft, der udforsker dybhavets ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
 • tab description Detaljer

  Nu introduceres Acqua di Giò Profondo-parfumen til mænd – en duft, der udforsker dybhavets intensitet. En elegant, frisk parfume med noter af bergamot og grøn mandarin fra Brasilien, der giver friskhed, kombineret med aromatiske essenser af rosmarin, lavendel og cyprestræ, så hjertenoten bliver maskulin og sensuel. Hvid moskus og patchouli giver karakter og varme til basen.

  Profondo-flakonen har Acqua di Giòs ikoniske form, men denne gang i et havlook med matteret glas i marineblå, Giorgio Armanis mest ikoniske farve, afrundet med en dybblå metallisk hætte. "Blå som en tæt skygge, der udtrykker sensualitet. I sine forskellige nuancer er den en flydende farve, der giver en fornemmelse af fluktuationer og raffineret elegance,” siger Giorgio Armani.

 • tab tips Brugsanvisning
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL , PARFUM / FRAGRANCE , AQUA / WATER / EAU , LIMONENE , LINALOOL , ETHYLHEXYL SALICYLATE , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , CITRONELLOL , GERANIOL , BENZYL SALICYLATE , COUMARIN , BENZYL ALCOHOL , CITRAL , BENZYL BENZOATE , FARNESOL , CINNAMYL ALCOHOL , CI 60730 / EXT. VIOLET 2 (F.I.L. B269256/1).

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Olfaktoriske point
  Top noter : MARINE NOTES & CITRUS
  De ikoniske Acqua di Giò marine noter bliver moderniseret af AQUOZONE - et state of the art akvatisk molekyle for en ny dynamisk og jordisk friskhed.
  Foreningen af bergamot & grøn mandarin fra Brasilien giver den eksplosive, saftige & sprudlende karakter til parfumen.
  Bund noter : WOODY


  MINERAL
  Associeret med en moderne mineralske ravakkord, der afspejler havets salte dybder, bliver blødgjort med omsluttende noter af patchouli fra Guatemala & moskus.
  Hjertenoter : AROMATISKE ESSENCER


  En blanding af aromatiske essenser, udstråler en virkelig maskulin karakter for en dyb og intens signatur.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Inspireret af naturens elementer, er Giorgio Armani duftene et eksempel på usynlig elegance. Et symbol på perfektion og harmoni. Fra en omhyggelig blanding af de smukkeste råvarer skaber Giorgio Armani parfumer, der er tidløse og levende, men alligevel flydende og enkle, ligesom hans modedesign. Påfør din Armani parfume på indersiden af dine albuer, håndled og bag dine ører for en smuk, langvarig duft.