Acqua Di Gio Absolu Eau De Parfum ARMANI

Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum. Nu introduceres ACQUA DI GIÒ ABSOLU som hylder ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
489,00 KR
Produktdetaljer

Hjemme levering billede Levering mulig
Fra den 15 Juni
På lager

Return = Retur Nem returnering

Sikker betaling billede Sikker betaling

425996
 • tab description Detaljer

  Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum.

  Nu introduceres ACQUA DI GIÒ ABSOLU som hylder foreningen mellem vand og træ.
  Det her er det tredje kapitel i historien om ACQUA DI GIÒ - et symbol på mandens alliance med naturen, som frigører hans indre styrke og frihed. En ny duft som understreger selve essensen af vand og dens afgørende rolle i naturen. Dette er verden set gennem Giorgio Armanis øjne, hvor alliancen af vand og træ tager os på en rejse ind i tidsløs maskulinitet, som omfatter en dybere bevidsthed.

  Med ACQUA DI GIÒ ABSOLU ser vi inkarnationen af manden, som udstråler en intelligent og bevidst sensibilitet samt en forståelse for elegancen af raffineret luksus. Samspillet mellem marinenoterne og patchouli har tilsammen skabt en frisk signaturduft. Pachoulien danner den perfekte balance mellem aquaduften og trænoterne, der samlet set skaber den ægte maskulinitet og det sensuelle tvist, der udgør hjertet af duften. Alliancen mellem trænoterne og de friske akvatiske noter gør patchoulien til duftens perfekte ingrediens.

  Det naturlige trælåg på flasken er lavet af ask, som er udvundet ved bæredygtig produktion og efterfølgende indgraveret med det ikoniske Giorgio Armani-monogram. Trælåget og flakonen fuldender duften og reflekterer i sig selv noterne af træ og havet ved kysten.

  En elegant mere intens komposition af trænoter som opfriskes af aquasignaturen.

 • tab tips Brugsanvisning
  EKSPERTTIPS: Påfør på pulsområderne, såsom bag ørerne, på håndled og evt. på knæhaserne. Derved får man en behagelig duft omkring sig, som kan forføre i timevis.
 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol, parfum / fragrance, aqua / water, linalool, limonene, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, coumarin, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, geraniol, citronellol, bumetrizole, citral, tris (tetramethylhydroxypiperidinol) citrate.
  Esta lista de ingredientes puede sufrir modificaciones. Consultar el envase del producto.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Olfaktoriske point
  Top - Bergamot & pære
  Hjerte - Laudanum
  Bund - Patchouli
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product

Inspireret af naturens elementer, er Giorgio Armani duftene et eksempel på usynlig elegance. Et symbol på perfektion og harmoni. Fra en omhyggelig blanding af de smukkeste råvarer skaber Giorgio Armani parfumer, der er tidløse og levende, men alligevel flydende og enkle, ligesom hans modedesign. Påfør din Armani parfume på indersiden af dine albuer, håndled og bag dine ører for en smuk, langvarig duft.