Acqua Di Gio Absolu Eau De Parfum Acqua Di Gio Absolu Eau De Parfum

Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum. Nu introduceres ACQUA DI GIÒ ABSOLU som hylder ... Læs mere
0 Meddelelse
Acqua Di Gio Absolu - Eau De Parfum
 • 75 ml
  679.00 KR
  905,33 KR / 100ml
679,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

425842
 • tab description Beskrivelse

  Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum.

  Nu introduceres ACQUA DI GIÒ ABSOLU som hylder foreningen mellem vand og træ.
  Det her er det tredje kapitel i historien om ACQUA DI GIÒ - et symbol på mandens alliance med naturen, som frigører hans indre styrke og frihed. En ny duft som understreger selve essensen af vand og dens afgørende rolle i naturen. Dette er verden set gennem Giorgio Armanis øjne, hvor alliancen af vand og træ tager os på en rejse ind i tidsløs maskulinitet, som omfatter en dybere bevidsthed.

  Med ACQUA DI GIÒ ABSOLU ser vi inkarnationen af manden, som udstråler en intelligent og bevidst sensibilitet samt en forståelse for elegancen af raffineret luksus. Samspillet mellem marinenoterne og patchouli har tilsammen skabt en frisk signaturduft. Pachoulien danner den perfekte balance mellem aquaduften og trænoterne, der samlet set skaber den ægte maskulinitet og det sensuelle tvist, der udgør hjertet af duften. Alliancen mellem trænoterne og de friske akvatiske noter gør patchoulien til duftens perfekte ingrediens.

  Det naturlige trælåg på flasken er lavet af ask, som er udvundet ved bæredygtig produktion og efterfølgende indgraveret med det ikoniske Giorgio Armani-monogram. Trælåget og flakonen fuldender duften og reflekterer i sig selv noterne af træ og havet ved kysten.

  En elegant mere intens komposition af trænoter som opfriskes af aquasignaturen.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol, parfum / fragrance, aqua / water, linalool, limonene, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, coumarin, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, geraniol, citronellol, bumetrizole, citral, tris (tetramethylhydroxypiperidinol) citrate.
  Esta lista de ingredientes puede sufrir modificaciones. Consultar el envase del producto.""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Topnoter: Bergamot, havnoter, grapefrugt, citron, pære og æble;
  Hjertenoter: geranium, lavendel og rosmarin;
  Bundenoter: patchouli, træagtige noter, cistus, tonkabønne og ravtræ.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 145ms
  • reviews, product

Inspireret af naturens elementer, er Giorgio Armani duftene et eksempel på usynlig elegance. Et symbol på perfektion og harmoni. Fra en omhyggelig blanding af de smukkeste råvarer skaber Giorgio Armani parfumer, der er tidløse og levende, men alligevel flydende og enkle, ligesom hans modedesign. Påfør din Armani parfume på indersiden af dine albuer, håndled og bag dine ører for en smuk, langvarig duft.