Acne Dots Acne Dots

Hvad det er: Det er den første af sin slags, der kombinerer hydrokolloidpolymerteknologi med den ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Acne Dots
169,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

547973
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  Hvad det er:
  Det er den første af sin slags, der kombinerer hydrokolloidpolymerteknologi med den aktive ingrediens salicylsyre mod akne for at opnå en målrettet behandling, der minimerer urenheder natten over.

  Oversigt:
  Stop den bums! Når disse patches anvendes trænger salicylsyre ind i porerne og hjælper med at fjerne urenheder. A-vitamin hjælper med at fremme en klar hud, mens aloe vera mildt beroliger og minimerer rødme. Hydrokolloidpolymerteknologien hjælper med at udtrække urenheder og beskytter mod eksterne elementer ved at skabe en barriere. I løbet af natten ser din bums mindre rød ud og er betydeligt mindre generende.

  Ingrediensens højdepunkter*:
  Salicylsyre - trænger ind i porerne for at hjælpe med at fjerne urenheder.
  Aloe Vera Leaf Extract - lindrer blidt og minimerer rødmen.
  A-vitamin hjælper med at fremme en klar hud. *Forskningsbaserede undersøgelser af ingredienser

  Velegnet til alle hudtyper
  Vegansk
  Glutenfri


  Formuleret uden: Aminomethyl, Kunstige farvestoffer og smagsstoffer, BPA (Bisphenol A), Formaldehyder, Gluten, Irriterende alkoholer, Oxybenzon, PEGS, Parabener, Propanol, Resorcinol, Syntetisk duft (>1%), Triclosan, BHA (butylhydroxianisol), BHT (butylhydroxytoluen), kultjære, formaldehyd-frigivende midler, hydroquinon, phthalater, retinylpalmitat, sulfater SLS + SLES, triclocarban, ~1400 forbudte ingredienser i EU og meget mere. ..

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Anvendelse
  Efter rensning påføres en prik med den klæbrige side nedad direkte på dit område. For at opnå det bedste resultat skal du bruEfter rensning påføres en prik med den klæbrige side nedad direkte på dit område. For at opnå det bedste resultat skal du have den på i seks timer.*
  *Resultaterne kan variere.
 • tab ingredients Ingredienser
  Ingredients: Salicylic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Retinyl Acetate
  Patch: Hydrocolloid Polymer Technology
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Peace Out Skincare's mission er at hjælpe dig med at skabe fred i din hud gennem gode, effektive, rene og sjove hudplejeløsninger, som vores patenterede acne-prikker, porestrimler og mikronålpletter, der er først på markedet.

Vi vil forkæmpe din hud, så du kan fokusere på resten.