142 Concealer Buffer Rose Golden 142 Concealer Buffer Rose Golden

142 Concealer Buffer er en håndlavet, rund børste, der er det ideelle redskab til nemt at kunne p ... Hjælp til gavekort?
 (0)
142 Concealer Buffer Rose Golden
119,00 KR 83,30 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

399366
GOOD FOR
- 30%

*Bemærk, varer kan være nedsat grundet udløbsdato, lager, indpakning m.m.

*Gælder ved køb af Good for produkter for over 500 kr med koden GOODFORBOX. Gælder til og med den 21. august eller så længe lager haves. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  142 Concealer Buffer er en håndlavet, rund børste, der er det ideelle redskab til nemt at kunne påføre enhver form for concealer rundt om øjnene og på de områder, der kan være svære at komme til.

  De silkebløde taklonhår er perfekte til det følsomme område omkring øjnene. Ved hjælp af Concealer Buffer og din concealer skjuler du rødmen og mørke rande og opnår dermed et fejlfrit og naturligt resultat.

  Hvordan anvender jeg produktet?
  Vores Concealer Buffer er din helt egen skønhedsassistent, når du på en nem og skånsom måde skal dække mørke rande og skygger med en concealer.

  Vil du opnå en naturlig finish uden maskeeffekt påføres concealeren med din børste ved hjælp af små strøg, der forsigtigt udjævnes.

 • tab tips Anvendelse
  Concealer Buffer er din yderst effektive assistent, når du nemt og skånsomt skal dække mørke rande og skygger med concealer. For at få en virkelig naturlig finish skal du påføre concealer med små strøg og derefter blende forsigtigt ud.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 131ms
  • reviews, product