Origins Clear Improvement™ Zero Oil Cleanser With Charcoal er en fantastisk rensegel til normal, ... Læs mere
0 Meddelelse
169,00 KR 101,40 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

516257
OUTLET
- 40%

*Bemærk, varer kan være nedsat grundet udløbsdato, lager, indpakning m.m.

 • tab description Beskrivelse

  Origins Clear Improvement™ Zero Oil Cleanser With Charcoal er en fantastisk rensegel til normal, kombineret og fedtet hud, som renser huden i dybden, uden at virke udtørrende.

  Den fjerner effektivt olie, forurening og makeup, som ellers kan tilstoppe porerne. Ved kontakt med vand forvandles denne gel til et lækkert skum, som føles skøn på huden, og har tilmed en mild og opfriskende duft af mynte. Den er beriget med bambuskul, som er en super effektiv ingrediens til at rense huden med, da det kan absorbere 100 gange sin egen vægt i snavs og urenheder, så huden bliver dejlig ren og klar. Den indeholder også salicylsyre, som blidt eksfolierer huden for at fjerne døde hudceller og modvirke tilstoppede porer, og er også god til urenheder og akne.

 • tab ingredients Ingredienser
  0
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 146ms
  • reviews, product

Origins mission er at "beskytte jorden, dens ressourcer og alle levende væsener," viser Origins sig som et innovativt mærke med planetens bedste i tankerne. Af samme årsag bliver alle Origins produkter til med stor respekt for jordens naturlige ressourcer. Origins historie starter tilbage i slutningen 1980'erne.