Leveringsmetode

 • Hvilke leveringsmetoder tilbyder Sephora?

  GLS Pakkeshop
  Fragt 29 kr. og fri fragt ved køb over 450 kr.
  Levering: 2-3 arbejdsdage til din nærmeste GLS pakkeshop.
  Du vil modtage en SMS og en e-mail når din bestilling kan hentes i din pakkeshop. Det kan tage op til 1 arbejdsdag inden du kan følge dit trackingnummer på GLS’ hjemmeside/app.

  Hjemmelevering
  Fragt 29 kr.
  Levering: 2-3 arbejdsdage til den angivne adresse.

  Hvis du ikke er hjemme ved leveringstidspunktet, kan modtageren omdirigere pakken via en SMS fra GLS. Hvis du ikke reagerer på SMS’en med det samme, så leveres pakken til den nærmeste pakkeshop.

  Firmalevering
  Fragt 89 kr. ved køb under 450 kr og 49 kr. ved køb over 450 kr.
  Levering: 2-3 arbejdsdage til den angivne firmaadresse.

  Pakken leveres til firmaets reception. (Vi anbefaler dig at bekræfte med din arbejdsgiver om denne leveringsmetode er ok.)

  GLS har en dansk app som kan anvendes her. Det kan tage op til 1 arbejdsdag inden pakken er registreret i GLS trackingsystem på deres hjemmeside/app.

  Tracking til GLS
 • Hvilke lande leverer Sephora til?

  www.Sephora.dk leverer kun til Danmark (Gælder ikke Grønland og Færøerne)

 • Hvordan leveres ordren til en anden adresse?

  Ved at klikke på "Indtast ny adresse" kan du vælge en adresse fra din registrerede leveringsadresser eller udfylde en helt ny.
  Du kan vælge at indtaste en ny leveringsadresse, hvis ordren er en gave, eller hvis du foretrækker, at ordren f.eks. leveres til din arbejdsplads.

  Vi gør dig opmærksom på, at fakturaen for hver ordre kun udsendes via e-mail på den adresse, der er indtastet under din kundekonto på www.sephora.dk