Leveringsmetode

 • Hvilke leveringsmetoder tilbyder Sephora?

  Leveringsmetoder i Danmark

  GLS Pakkeshop
  Fragt 49 kr. og fri fragt ved køb over 450 kr. Levering: 2-3 arbejdsdage. Din ordre bliver leveret med GLS til din nærmeste pakkeshop, og du vil modtage en SMS og en e-mail når din bestilling kan hentes i din pakkeshop. Det kan tage op til 1 arbejdsdag inden du kan følge dit trackingnummer på GLS’ hjemmeside/app (dette sker fordi at pakkens første scanning sker på en terminal i Danmark) Fragtomkostningen er 49 kr. og køber du for over 450 kr. så får du fri fragt. Vi garanterer levering inden for 2-3 arbejdsdage efter at du har lagt din bestilling.

  Hjemmelevering
  Fragt 89 kr. ved køb under 450 kr og 49 kr. ved køb over 450 kr. Levering: 2-3 arbejdsdage. Ordren leveres med GLS inden for 2-3 arbejdsdage til den angivne adresse. Når GLS i Danmark har taget imod pakken, så har du mulighed for at omdirigere pakken til en anden adresse eller pakkeshop. Hvis du ikke er hjemme ved leveringstidspunktet, kan modtageren omdirigere pakken via en SMS fra GLS. Hvis du ikke reagerer på SMS’en med det samme, så leveres pakken til den nærmeste pakkeshop. (GLS har en dansk app som kan anvendes her). Det kan tage op til 1 arbejdsdag inden pakken er registreret i GLS trackingsystem på deres hjemmeside/app.

  Har du allerede bestilt dine varer, og kan du spore forsendelsen her.

 • Hvilke lande leverer Sephora til?

  www.Sephora.dk leverer kun til Danmark (Gælder ikke Grønland og Færøerne)

 • Hvordan leveres ordren til en anden adresse?

  Ved at klikke på "Indtast ny adresse" kan du vælge en adresse fra din registrerede leveringsadresser eller udfylde en helt ny.
  Du kan vælge at indtaste en ny leveringsadresse, hvis ordren er en gave, eller hvis du foretrækker, at ordren f.eks. leveres til din arbejdsplads.

  Vi gør dig opmærksom på, at fakturaen for hver ordre kun udsendes via e-mail på den adresse, der er indtastet under din kundekonto på www.sephora.dk

 • Hvordan får jeg gratis fragt?

  GLS Pakkeshop
  Fragt 49 kr. og fri fragt ved køb over 450 kr.
  Levering: 2-3 arbejdsdage.

  Hjemmelevering
  Fragt 89 kr. ved køb under 450 kr og 49 kr. ved køb over 450 kr.
  Levering: 2-3 arbejdsdage.