Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

Pleasure Party

Gode vibrationer

Wellness for vores krop og sanser handler også om intim fornøjelse. Sephora har indset dette, og derfor tilbyder vi nu en ny serie af sexlegetøj, vibratorer og andre produkter dedikeret til sensualitet og intim velvære. Hvad er der at vinde? Et strejf af mod, en masse nydelse og øget selvtillid - alt imens du føler dig fantastisk!

Gode vibrationer

Wellness for vores krop og sanser handler også om intim fornøjelse. Sephora har indset dette, og derfor tilbyder vi nu en ny serie af sexlegetøj, vibratorer og andre produkter dedikeret til sensualitet og intim velvære.

Hvad er der at vinde? Et strejf af mod, en masse nydelse og øget selvtillid - alt imens du føler dig fantastisk!

Read more

FAQ

Tænk på det som en ny og blid seksuel revolution - sexlegetøj og andre intime produkter bliver langsomt, men sikkert hverdagskost og vil invitere sig ind i dit hjem for at forbedre dit sexliv uden tabu. Sephora vil støtte dig på denne rejse og hjælpe dig med at opdage nye mærker og produkter, der opfylder alle dine ønsker.

Seksuel nydelse er en unik tilstand af velvære opnået gennem din krop. Det kan stimuleres - af dig selv eller nogen anden - ved at vække visse dele af kroppen med kærtegn, kys osv. . men også ved at bruge sexlegetøj og andre intime produkter.

Brug af et sexlegetøj, og især en vibrator, har utallige fordele. Først og fremmest hjælper det dig med at lære din egen krop bedre at kende, og den glæde, du kan få af den. Det hjælper dig også med at opnå seksuel tilfredshed, reducerer stress og spændinger og kan endda krydre dit forhold. Så der er mange grunde til at prøve en!

Under et seksuelt møde er kroppens naturlige fugt nogle gange ikke nok. Dette kan forårsage ubehag og nogle gange endda smerte. En glidecreme løser dette problem ved at tilføje et lag hydrering og giver dig mere glæde og bedre sex. Det kan også bruges til daglig pleje, især for at bekæmpe tørhed dernede. Og endelig er det en perfekt følgesvend til din vibrator, det gør den lettere at bruge og øger din nydelse.

Massageolier blødgører og nærer huden, samtidig med at elasticiteten fremmes. Afhængigt af kilden kan en olie være rig på mineraler, vitaminer og andre gavnlige næringsstoffer. Fugtgivende, let parfumeret eller et fuldt elskovsmiddel: det er op til dig at finde dit perfekte match!!

Dermatologisk testede produkter garanterer, at der ikke vil være uønskede bivirkninger på din hud. Alle produkter Sephora tilbyder er blevet valgt med omhu og er garanteret at være harmløse for huden, samtidig med at du får maksimal nydelse.

Hormonforstyrrende stoffer er et kemisk stof, der enten er af naturlig oprindelse eller syntetisk. Når det kommer i kontakt med din krop, kan det forstyrre det hormonsystems funktion eller de celler og organer, der er involveret i hormonproduktion. Synteseprodukter, såsom Bisphenol A (BPA), phthalater, eller kemiske produkter såsom pesticider, er alle kraftige hormonforstyrrende stoffer. De intime produkter, som Sephora tilbyder, indeholder ikke disse hormonforstyrrende stoffer.