Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

Love has no rules

Valentinsdag nærmer sig med hastige skridt, og for dig, der er romantisk anlagt, er dagen din oplagte mulighed for at vise din kærlighed til dén person, du elsker allermest med en romantisk og personlig gave.

Her kan du få et indblik i, hvorfor vi egentlig fejrer valentinsdag, og du kan også få et par tips til, hvordan du finder frem til en romantisk valentinsgave, der både erklærer din dybeste kærlighed, afspejler personlighed og forkæler den, du holder af.

Læs mere

Vores yndlingsgaver

Se alle

Make-up has no rules

Vil du have et twist af rutine?
The Sephora Pro-Team make-up artists følger ikke nogen regler og bruger deres fantasi! Dette er nogle af deres bedste tips og produkter til det skarpeste look nogensinde.

Opdag nu

Vores Services

FAQ

Valentinsdag falder den 14. februar hvert eneste år, og her hylder vi kærligheden med masser af romantik, roser, chokolade og måske en personlig valentinsgave. Valentinsdag stammer fra det gamle romerrige, og på dagen æres den romerske præst Sankt Valentin for at have hjulpet forelskede par med at blive forlovet eller gift på trods af modstand fra kejseren. Og som tak til den romerske præst Valentin er traditionen med at give hinanden romantiske gaver og kærlighedserklæringer opstået.

Den helt perfekte valentinsgave kan være svær at finde, men her hos SEPHORA har vi et hav af bud på, hvordan du kan forkæle den, du elsker, og faktisk har vi en helt kategori tiltænkt lige netop gaver. Gå på opdagelse i udvalget af både gaveæsker, dufte, hudpleje og makeup, og find en personlig og romantisk gave, der passer til lige præcis dén person, der har vundet dit hjerte.

På den berømte kærlighedsdag er det ikke kun kvinder, der skal forkæles med romantiske valentinsgaver, en smuk buket blomster eller en romantisk middag. Hos SEPHORA mener vi, at alle køn skal forkæles, og derfor har vi også et bredt udvalg af gaveidéer til mænd - og dette gælder også til valentinsdag. Foruden vores udvalg af klassiske gaveæsker, har vi også hudpleje, produkter til barbering, hårprodukter og selvfølgelig dufte. Vis dine følelser, og find en personlig forkælelsesgave hos SEPHORA!