Søg efter et produkt, et brand ...
Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

Oops... Vores vinterudsalg er ovre.

Vi håber, at det er lykkedes dig at finde nogle favoritter blandt vores tilbud. Med vores ikoniske mærker var der noget for enhver smag! Gik du glip af vores vinterudsalg? Bare rolig, vi er allerede begyndt at planlægge vores sommersalg! Vi ses til vores næste udsalg i juni 2022!

Hvor mange dage til sale starter online?

Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
00

Gå ikke glip af vores sommerudsalg!

Udfyld din e-mailadresse hvis du ikke vil g√• glip af Sephoras tilbud og kampagner, s√• holder vi dig opdateret om alle vores must-have Sephora-√łjeblikke.Jeg er:
Obligatoriske oplysninger.
Obligatoriske oplysninger.

Tak! Vi holder dig opdateret, så du aldrig går glip af et tilbud!

Gaveideer

Gavekort

Fra januar til december er vi der for dig, så du altid kan give de smukkeste gaver. Men hvis du foretrækker at lade den person du kan lide vælge selv, så er et gavekort til Sephora perfekt! Der er forskellige versioner du kan vælge imellem, både fysisk og digitalt!

FAQ

Vores udsalg starter den 10. juni 2022.

Nej, det er desv√¶rre ikke muligt. Du er velkommen til at bestille til en pakkeshop eller bes√łge en af vores butikker og se deres udsalgssortiment.

Desværre. Du kan ikke bruge en rabatkode på en ikke udsalgsvare, men du kan altid bruge en rabatkode på en ikke-udsalgsvare, hvis den opfylder kampagnens krav.

Hos Sephora er vores m√•l at g√łre dit liv lettere. S√• vi s√łrger for, at du kan shoppe vores udsalg alle steder! Du finder rabatter p√• alle kanaler: i butikken, online og i appen. Fork√¶l dig selv med noget l√¶kkert!