Søg efter et produkt, et brand ...
Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

Singles'
day.

Singles' day 2021 er over! Opdag vores udvalg af beauty produkter mens du venter på næste års tilbud.

11. november 2021 er ... Singles Day! Ja du hørte rigtigt, den 11.11 er rampelyset, i mange lande, rettet mod de enlige, frie og uafhængige singler! Udflugter eller fester, er bare nogle af mulighederne for at have det sjovt og fejre én simpel ting: DIG! Til Singles Day 2021 forbereder Sephora et udvalg af skønhedsprodukter til uimodståelige priser. Du vil finde Singles Day tilbud på dufte til både mænd og kvinder, samt hudpleje, make-up produkter og endda sexlegetøj!. Det er tid til at forkæle dig selv eller din yndlings single-person!

For utålmodig til at vente på Singles Day rabatter?

I løbet af året tilbyder Sephora skønhedskampagner på mange produkter og mærker. Tilmeld dig og få sexede priser, særtilbud og gratis gaver .

Gaveideer til dig selv!

FAQ

Det er en en dag dedikeret til alle singler! Hvert år fejres Singles Day den 11. november. Når man fejrer noget skal man have gaver. Derfor er Singles Day er en dag med enestående tilbud, så singler kan nyde de gode tilbud og forkæle sig selv. Men altså selvom du er i et forhold, kan du selvfølgelig nyde de gode tilbud!

Singles day stammer fra fra Kina. I 1993 besluttede studerende at have deres egen dag, lidt ligesom Valentinsdag! Bortset fra at i stedet for en romantisk date fejres dagen med venner, spil, aktiviteter, glade øjeblikke og vigtigst af alt gaver ... I løbet af årene har denne fest spredt sig til mange lande!

Singles Day er en mulighed for at fejre din frihed og selvstændighed! I årenes løb er 11.11 også blevet en mulighed for at forkæle dig selv.

Datoen for Singles Day er også godt valgt. 11. november, også skrevet som "11.11" indeholder fire 1 taller og tallet "1" symboliserer et individ ... Et andet perspektiv på dette er, at der er fire ettaller: "Four ones", udtalt som "For one's" hvilket på englesk betyder "for single people".