Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

High performance makeup perfected by nature

SE ALLE PRODUKTER>>

NATURAL GLOW
+ 10HR HYDRATION FOUNDATION

 • SEPHORA COLLECTION

  Care 10HR Hydration Foundation

  2
  Fra: 149,00 KR
  52 P (30 ml)
  25 tilgængelige farver

  OUTLET
  - 40%
 • Denne lette, opbyggelige foundation giver dig den perfekte blanding af makeup og hudpleje for en naturlig glød med 97% naturlige ingredienser. Denne foundation udjævner hudtonen og giver huden glow.
  Dens formel er beriget med matcha, som er kendt for sine fugtgivende og nærende egenskaber, og C-vitamin, til at give glød.

  ★★★★★2 måneder siden
  En god foundation formuleret med gode ingredienser!
  Tak Sephora for at tilbyde produkter med en rene ingredienser til en god pris. Denne foundation er præcis, hvad jeg har ledt efter. En foundation med medium dækning, som hverken gør huden kedelig eller tør, men heller ikke fedtet. Det er en super naturlig finish.

  Postet af @Maeva på Sephora.fr

  BEAUTIFUL
  LASH MASCARA

 • GOOD FOR
 • En mascara med 96% naturlige ingredienser, beriget med bambus pulver og nærende avocado olie. Den intense, klumpfri volumen giver et blødt, let og langtidsholdbart look! Den parfumefri og veganske formel er velegnet til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere.

  ★★★★★ 12 dage siden
  Min nye favorit
  Jeg købte denne mascara og er virkelig ikke skuffet! Den giver fantastiske vipper med en god volumen og længde, samtidig med at den adskiller vipperne! Det er virkelig min nye favorit. Jeg har også følsomme øjne, og det virker fint. Jeg har allerede anbefalet den til mange af mine venner!!

  Postet af @Maeva på Sephora.fr

  INTENSE AND GENTLE
  EYE PENCIL

  Øjenblyanten indeholder mere end 90% naturlige ingredienser, er parfumefri, vegansk* og beriget med blødgørende rispulver for at tage sig af din hud. Dens tekstur er behagelig hele dagen og skaber et intenst strålende resultat for endnu smukkere øjne. Den er vandfast og giver en intens og langvarig linje, der holder hele dagen.

  12HR INTENSITY +
  COMFORT LIQUID EYESHADOW

  Den flydende øjenskygge holder 12 timer og indeholder 90% naturlige ingredienser der gør dine øjne endnu smukkere med en intens, strålende metallisk farve. Denne super lette og bløde øjenskygge er beriget med blødgørende pulver fra Matcha te.

  ★★★★★ 1 måned siden
  Amazing.
  Perfekt, når du ikke er vant til at bære øjenskygger, når du sætter din make-up. Fantastisk farve som er let at anvende og varer lang tid! Jeg elsker det!
  Postet af @Maeva på Sephora.fr

  BRONZING
  POWDER

 • SEPHORA COLLECTION

  Sun Powder Matte Bronzing Powder

  149,00 KR
  02 Bali (Medium - Matte) (8 g)
  3 tilgængelige farver

  GOOD FOR
 • Med 95% naturlige ingredienser og fantastisk duft er denne glødende solpudder med mat finish perfekt til at skabe en naturlig og langvarig glød. Velegnet til alle hudtyper, selv følsomme. Ikke-komedogen.

  SHIMMERING BRONZING
  POWDER

 • SEPHORA COLLECTION

  Shimmer Sun Powder Shimmer Bronzing Powder

  149,00 KR
  02 A Trip to Haiti (Medium - Shimmer) (8 g)
  3 tilgængelige farver

  GOOD FOR
 • Denne skinnende solpudder indeholder 94% naturlige ingredienser. Solpudderen indeholder tre let skinnende nuancer, der former og lyser din hud, for at give dig en solbeskinnet og sund glød. Velegnet til alle hudtyper, selv følsomme.

  DISCOVER THE
  FULL CARE MAKE UP LOOK

  FAQ


  Hele CARE-serien er lavet i Europa. Vi arbejder med et bredt udvalg af leverandører, hvoraf de fleste er i Italien og Frankrig.

  Vores mål er at finde den bedst mulige balance mellem produktkvalitet, ydeevne og tekstur. For at gøre det har vi besluttet at sigte mod mindst 90% naturlige oprindelsesingredienser i vores formler. Vi har dog valgt at holde kunstige ingredienser i vores formler, når der ikke er naturlige ingredienser som kan erstatte de kunstige. Vores prioritet er at nå den bedste blanding af ingredienser, der bevarer slutproduktets kvalitet med den rigtige pigmentering og ønskede produkt specificiteter (anvendelse, varig effekt, tekstur mm.).

  Vi har altid stræbt efter at udvikle produkter, hvor kvalitet, sikkerhed og effektivitet mødes. Produkter i CARE-serien er en udvidelse af vores klassiske makeupserie der lever op til de samme kvalitets- og ydelsesstandarder: øjeblikkelige langtidsholdbare resultater, pigmenterede nuancer og brugervenlige teksturer med det rette dækningsniveau.

  Produkter i CARE makeupserien har fokus på formler, der indeholder så mange naturlige ingredienser som muligt for alle hudtyper, herunder følsom hud, med lidt ekstra hudpleje.


  Vi har dog taget proaktive skridt til at etablere blacklister med forbudte ingredienser for alle Sephora Collection-produkter. Denne blackliste er baseret på tilgængelige videnskabelige data. Flere hundrede kosmetiske ingredienser er forbudt at bruge eller kan anvendes i begrænset omfang.

  De vigtigste syntetiske ingredienser er konserveringsmidler, der sikrer formelsikkerhed, gelering og emulgatorer, der hjælper med at stabilisere vores formler og visse pigmenter for at opnå det rigtige niveau af farve og dækning.

  I øjeblikket er der ingen internationale regler eller standarder for at give vegansk kosmetik en officiel definition. Ingen af vores ingredienser eller ingredienser kommer fra dyr. Dette omfatter ingredienser, der ofte bruges i kosmetik, som vi valgte at erstatte med ingredienser af naturlig oprindelse.

  I overensstemmelse med EU-reglerne tester vi ikke vores produkter og ingredienser på dyr. Vi er stærkt involveret i at udvikle, validere og opnå godkendelse af alternative metoder, der ikke indebærer dyreforsøg.

  Vi har besluttet ikke at sælge dette sortiment som helhed i Kina.

  Vores mål var at udvikle produkter til alle hudtyper, herunder følsom hud. Vi har også valgt ikke at inkludere andre ingredienser end dem, der er nødvendige for formelstruktur, farve og effektivitet. Derfor besluttede vi ikke at tilføje duft til produkterne i denne produktserie, bortset fra bronzere, hvor vi mener at det er vigtigt at opretholde en sommer duft.

  Vores produkter gennemgår mange tests udført af uafhængige laboratorier. Disse test bruges til at sikre, at formlerne er harmløse og effektive. Vores leverandører gennemfører undersøgelser, der styrer formelstabilitet over tid og med udsættelse for varme og kølige temperaturer. Vores interne team tester også hver formel flere gange for at sikre den højeste kvalitet.

  Hver ingrediens, der anvendes i vores produkter, studeres, testes og evalueres omhyggeligt af et team af videnskabelige eksperter, herunder toksikologer, biologer og lovgivningseksperter.

  Sikkerheden af vores skønhedsprodukter samt vores kunders trivsel og tillid er og har altid været vores højeste prioritet. Vores produkter og de ingredienser, vi bruger, er i overensstemmelse med de strengeste internationale regler og interne standarder.


  Vi har altid været engageret i en åben dialog med vores kunder hvor kommunikation er baseret på gennemsigtighed, loyalitet, nøjagtighed og objektiv information.


  Hver applikation har sin egen database og kriterier, når man vurderer produkter. Disse er ofte repræsenteret med en rating eller farvekodningssystem.


  Hver applikation bestemmer om produkterne har "farlige" ingredienser. Ingredienserne bliver dernæst vurderet baseret på den fare de er blevet tildelt: "ingen fare", "begrænset risiko", "medium risiko", "høj risiko"; eller "kontroversiel", "ikke stor", "tilfredsstillende", "god".


  Applikationerne vurderer ikke ingredienser baseret på en videnskabelig aftale. Vi har bemærket, at de nogle gange giver forskellige vurderinger til den samme ingrediens på grund af forskellige kilder med forskellige estimater.


  Virkningen af en ingrediens i et skønhedsprodukt afhænger af mængden af anvendt produkt, koncentrationen af ingrediensen i produktet og transkutan penetration: dette definerer eksponering for en ingrediens.


  Den faktiske dosis af en ingrediens er, hvad der bestemmer hvor meget af en sundhedsrisiko som ingrediensen udgør. Denne type data er ikke tilgængelig for applikationerne.

  Vores CARE-produktserie er udviklet gennem et tæt samarbejde med flere emballageleverandører, der er udvalgt ud fra deres evne til at tilbyde et bæredygtigt design. Hver emballage i produktserien er blevet udviklet for bedst at reducere deres miljøpåvirkning. Over 60% af den traditionelle plast i vores base tuber er blevet erstattet med plast fremstillet af sukkerrør affald. Vores mascara emballage er lavet af 70% genanvendt plast og træet i vores øjenblyant kommer fra bæredygtigt forvaltede skove.

  Emballagens genanvendelighed varierer fra land til land og kan undertiden variere fra region til region. Vi opfordrer dig til at tjekke dine lokale genbrugsregler og separate emballagedele.