Glamoxy™ Snake Serum Glamoxy™ Snake Serum

Få et øjeblikkeligt boost til hudens udstråling, glød og spændstighed med denne oxygen serum med ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Glamoxy™ - Snake Serum
1.195,00 KR 836,50 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

493823
UDSALG
- 30%

*Gælder til og med den 3. juli. Kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke for Click & Collect. Vær opmærksom på, at nogle produkter kun er tilgængelige online, og at sortimentet i butikkerne kan variere.

 • tab description Beskrivelse

  Få et øjeblikkeligt boost til hudens udstråling, glød og spændstighed med denne oxygen serum med opstrammende og revitaliserende komplekser. Snake Serum O2 er en hurtigtvirkende transportør af oxygen, der hjælper med at genskabe sund og strålende hud.

  - Formlen arbejder for at rense og detoxe huden samt beskytte den mod forurening og frie radikaler.
  - Snake Serum O2 indeholder Syn®-Ake Dipeptide, en rynke-frysende ingrediens som efterligner effekten af Tempelslangens gift ved at udglatte huden og reducere synligheden af fine linjer og rynker.
  - Fiflow BTX (oxygen transportør) tilskynder cellerespirationen for at give fylde til huden, mens den tilføres en øjeblikkelig glød. Proturon giver en øjeblikkelig 3D fylde effekt og fugter huden.
  - Ronasphere hjælper med at udviske fine linjer og ujævnheder og korrigere hudtonen. Massér blidt på ansigt og hals på en ren hud især på områder med udtrykslinjer.
  - Tillad produktet at trænge grundigt ind. For det bedste resultat anbefales det at bruge den efter Rodial Snake Booster Oil.

 • tab tips Anvendelse
  Massér forsigtigt ind på renset ansigt og hals, især på områder med kraftige linjer, før du påfører dag- eller natcreme. Brug to gange om dagen i mindst 28 dage for at opnå de bedste resultater.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product
Rodial kombinerer kraftfulde anti-ageing ingredienser med innovation. Hero-produktserierne indeholder unikke ingredienser såsom Dragon’s Blood og Bee Venom, der tilfører avanceret og aktiv hudpleje-teknologi - målrettet adskillige tegn på aldring.