Donna Born In Roma Yellow Dream Gift Set VALENTINO

Til jul kan du tilbyde det perfekte Valentino-gavesæt med blomsterduften fra Born in Roma Donna ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 135ms
 • reviews, product
719,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

565468
NYHED
 • tab description Detaljer

  Til jul kan du tilbyde det perfekte Valentino-gavesæt med blomsterduften fra Born in Roma Donna Yellow Dream Eau de Parfum.

  Sættet indeholder:
  - Born in Roma Donna Yellow Dream Eau de Parfum 50 ml
  - Born in Roma Donna Yellow Dream Eau de Parfum 15 ml
  BORN IN ROMA YELLOW DREAM maler et duftbillede af Rom – et romantisk, gyldent lys, der møder streetlookets rå attitude. For hende er det et blomsteragtigt løft af tusind rosenblade med et nyt rent og frisk strejf. BORN IN ROMA YELLOW DREAM eau de parfum til hende består af 3 facetter: - EN FARVENOTE: en energigivende dosis italiensk primofiore-citron med en indbydende og levende citrusfriskhed – EN COUTURE NOTE: Essens fra Damask rose skaber blomstrende og klar femininitet- EN COOL NOTE: En moderne og ren akkord smelter sammen med en note af sensuel, hvid musk, der folder sig ud og får en skøn, pudret blødhed. Flakonens ikoniske Valentino Rockstud er inspireret af den romerske arkitektur og den lille pyramideform giver flakonens klassiske design et cool twist. Flakonen får et fantastisk farveboost med en neongul signatur. Idéen til BORN IN ROMA blev født i Valentinos egen hjemby: Rom. Roms gader er fulde af minder fra fortiden. Byen er selve symbolet på den frie tanke, og kulturen og æstetikken gennemsyrer hver en gade, hver en bygning. Ærbødighed og uærbødighed kolliderer. BORN IN ROMA er en hyldest til både haute couturen og gadekulturen, der går hånd i hånd i Valentinos design. Det handler om selve indstillingen til livet: Jeg er stolt af den, jeg er, og jeg lever efter mine egne regler. "Dream er sjælens sprog" Pierpaolo Piccioli, Maison Valentino Creative Director.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Under ledelse af Creativ Direktør Pierpaolo Piccioli, flytter Maison Valentino sin rige arv videre i en moderne og elegant retning, delikat næret af kontraster og arkitektoniske referencer. De nye #BornInRoma til ham og til hende er en ny fortolkning af det klassiske. Duftene repræsenterer en ny generation af åbenhed og diversitet, som vist i #BornInRoma filmen.