Sephora

Parfumeriet Sephora har dedikeret sig til skønhedsuniverset, og virksomheden er en af de mest innovative på verdensplan. Sephora blev grundlagt i Frankrig tilbage i 1969 og har siden 1997 været en del af koncernen LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton - en af verdens førende koncerner inden for luksusvaremærker.

Sephora tilbyder sine kunder et unikt koncept, der er dedikeret helt og holdent til skønhedsprodukter og tilbyder det mest varierede udvalg af varemærker. Udvalget spænder lige fra de mest klassiske til de mest originale og fra de mest sjældne til de mest velrenommerede produkter. Desuden modtager du i vores butikker en række services, der placerer dig lige i hjertet af produkterne. Få vejledning i at lægge makeup eller få en række gratis tips til pleje af huden. Hos Sephora oplever du en ny tilgang til skønhed. Alsidige og varierede, kreative og raffinerede, veludviklede og med høje kvalitetsstandarder - Sephoras produkter er skabt til at dække skønhedsbehovene og giver en lettilgængelig og sjov tilgang til skønhedsprodukter, der er på forkant med udviklingen!

Alle kan få adgang til Sephora-universet, døgnet rundt. Webshoppen Sephora.com så dagens lys i 1999 i USA. Webshoppen er blevet et førende udgangspunkt for salg af kosmetikprodukter på nettet, og er den ledende butik i USA, hvad angår omsætning.

I dag tæller Sephora mere end 600 butikker i Europa, og man er i fuld gang med at udvide netværket i hele verden, primært i USA og Kina.