Søg efter et produkt, et brand ...

Nightly routine

3 trin til at tilpasse din hudplejerutine til om aftenen


Din hud hviler aldrig, specielt ikke om natten! I løbet af dagen fungerer huden som et skjold, der konfronterer UV-lys, forurening, vind, varme ... og om natten udnytter den din søvn til kun at tænke på sig selv. Cellerne fornyes i større antal, kollagenproduktion stimuleres, blodmikrocirkulation accelereres for at genoprette dit energiniveau, porerne åbnes for at blive mere gennemtrængelige ...

Ideelle betingelser for at gennemfugte din hud med aktive ingredienser og hjælpe den med at regenerere! Ideelt bør du følge tre vigtige trin: effektiv rensning, målrettede behandlinger og dyb fugtgivelse af dit ansigt. Opdag alle fordelene ved en daglig hudplejerutine og vores udvalg af produkter, der hjælper din hud med at starte et nyt kapitel.

Læs mere

Rensning

Lad os starte fra begyndelsen: du skal altid rense din hud for urenheder der ophobes i løbet af dagen. urenheder kan indeholde makeuprester, snavs, sved og endda døde hudceller ... Din hud kan ånde igen, når dine porer er renset. Det er et vigtigt skridt, selv når du ikke har make up på eller når du går sent i seng! Men gør det til en vane og et øjeblik af nydelse og afslapning med en oliebaseret makeupfjerner, der er lige så dejlig som micellært vand, en rensende ansigtsgel, der kan opløse de fleste rester, en rensende balsam, der er blød og effektiv ... Der er så mange effektive og vidunderlige løsninger til at forberede din hud til sin skønhedssøvn. Opnå en helt jævn teint, mens du holder din hud hydreret - det er her, disse Good For formler virkelig udmærker sig. Uanset om du leder efter farvede fugtighedscreme, concealers eller foundations finder du det, du har brug for for at forskønne din hud mens du gør noget godt for dig selv.

Behandling

Nu hvor din hud er klar til at modtage de ingredienser du vil give den efter rensning kan du justere din natlige rutine til at behandle dine problemområder med produkter, der er beriget med aktive ingredienser. Træt og kedelig hud, acne, fine linjer, mangel på fasthed? Prøv en rensegel, et eksfolierende produkt rig på AHA / BHA, en rensende lotion eller et anti-aging serum med retinol. Dine læber kan også drage fordel af en blødgørende ansigtsmaske! Det er om natten det sker!

Hydrering

Fugt er vigtigt både morgen og aften: dette er steppet i en hudplejerutine, der beskytter, styrker, reparerer og forhindrer ældningstegn ... Inden du går i seng kan du endda tage det et skridt videre ved at bruge et produkt, der også strammer, levendegør, reparerer, styrker, forener hudtonen ... Uanset om det er lavet af ingredienser af naturlig oprindelse eller ej, vælg en tekstur, der giver dig en beroligende og behagelig følelse: en rig creme, beroligende olie, lys gelcreme!

FAQ

En rutine, der fokuserer på at fugte, genoplive samt fornye cellerne ... Det er rigtigt at huden regenererer når den er beskyttet mod lys og ydre aggressioner. Det er derfor bedst at bruge beskyttelsesprodukter i løbet af dagen og reparerende produkter i løbet af natten. Husk altid at fugte!

Den største forskel er de aktive ingredienser. I løbet af dagen arbejder produkter generelt på at bevare den hydrolipide film og bekæmpe frie radikaler ... Om natten arbejder de på at styrke og stimulere cellefornyelse ... Natformler har også en tendens til at have en rigere og tykkere konsistens da huden kan absorbere produkterne letter om natten.

Første tip: For at følge din huds indre ur er det bedre at starte din natlige rutine, når det er mørkt udenfor. Hvis formlerne derefter absorberes hurtigt, er det godt at vente lidt, så huden får tid til at begynde at absorbere dine produkter. Ti minutter før du kryber i seng er en let regel at følge!

Som det sidste trin i din natlige rutine. Det betyder, at du skal anvende din natcreme på ren hud (dette kan ikke forhandles!) Og efter dine målrettede produkter, såsom lotioner, serum mm.... Faktisk bruger vi udtrykket natcreme, men det kan også være en olie, en gel eller maske!

Retinol er et molekyle, der har vist sig at bekæmpe synlige ældningstegn ved at hjælpe med cellefornyelse. Hudlæger anbefaler det også. Det er teknisk set en syntetisk version af vitamin A. Generelt påfører du retinol om natten, så din hud kan udnytte alle dens fordele, men også fordi huden kan være lysfølsom.