*Gælder t.o.m. 31.januar 2021. Gælder kun for produkter i kategorien "Udsalg".

JULE
KALENDER 2020

Glem chokoladen!
2020 er året for beauty julekalendere

Ville det ikke være skønt at forestille dig, at vågne op til nye, spændende makeup eller beauty overraskelser hver dag?

I år kan vi love dig nogle virkelige gode overraskelser fra dine favoritbrands. Sephora Collection til Sephora Favorites - nu kan du tælle ned til jul med disse populære beauty-julekalendere.

ONLY AT SEPHORA

SEPHORA FAVORITES

Vent ikke for længe med at få fat på denne julekalender, der indeholder et udvalg af makeup bestsellers. Det vil være den perfekte countdown for enhver beauty junkie, da den indeholder et udvalg af læbeprodukter, paletter eller neglelak. Perfekt til at tilføje til din samling.

Vores Sephora Favoritter Adventskalender er tilbage ... Er du klar? Oplev det splinternye premium og genanvendelige design, 25 skuffer og lige så mange produkter til at forbløffe dig, mens du venter på juleaften.
Indeni er vores mest trendy mærker som HUDA BEAUTY, PAT McGRATH LABS og SUNDAY RILEY. Hudpleje, makeup, hår... find årets bestsellere og nye produkter i lille eller stort format. Men shhh, vi har allerede fortalt dig for meget!

SEPHORA COLLECTION

I år kan du nyde den fortryllede Sephora Collection jungle og opdage vores adventskalender, der indeholder 24 skønhedsoverraskelser.

24 makeup, hud og krops- produkter er skjult bag hver kasse. Nyd et ny produkt hver dag, mens du venter på julaften!En blanding af ikoniske produkter og mini-formater.

GAVEIDEER

PARFUME
GAVEIDEER

makeup
GAVEIDEER

HUDPLEJE
GAVEIDEER

beauty TILBUD

Men vi venter på jul, så kan du her se vores andre skønhedstilbud. Tjek her for nye beauty tilbud - det kunne være, at du fandt noget der passer til dig.


FAQ

Traditionelle julekalendre indeholder 24 låger, men du kan nogle gange finde julekalendre med 12 låger..

På engelsk kalder man dem også "Advent Calendars" fordi at der er 4 søndage i advent og 4 uger før jul. I kristendommen brugte man denne periode til at forberede og glæde sig til julen.