Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

Believe in your wish.

SEPHORA fejrer denne jul, at alle ønsker bliver opfyldt. Fra ønsker om at turde mere til ønsker om at være den bedste udgave af dig selv.

Spred glæde med vores udvalg af perfekte gaver, fantastisk makeup, ikoniske dufte og himmelsk hudpleje!

Se mere

Vores julefavoritter

Se mere

Parfumegaveæsker

Se mere

FAQ

Vil du gerne finde de bedste julegaver og opfylde dine elskedes ønsker? Julen er her før du ved af det, men bare rolig, vi hjælper dig med gaveidéer til juleaften:

 • Find vores specielle udvalg af fantastiske gaveæsker til skønhed, makeup, hudpleje og parfume
 • Vælg en julegave efter dit budget - fra det mindste til det største - med vores gaveudvalg på under 300 kr. og eller over 150 kr. - Vi har noget til alle prisklasser.
 • Bestil online for at lette dine indkøb! Spild ikke et eneste minut: Bestil direkte fra vores side, og få den bedste jul nogensinde!
 • Vores julekalender: Hver dag fra den 1. december kan du åbne en gave og opdage en overraskelse: en cremet læbestift, en mini-mascara, en hudcreme, en accessory... Overrask dig selv med denne december gave! Eller forkæl en, du holder af. Ikke alene er den uventet og unik, men den heldige modtager vil også opleve langvarig juleglæde.
 • Vores kalendere til efter juleaften: Uanset om du shopper til dig selv eller en anden, vil vores "After"-skønhedskalendere holde magien i live efter jul fra den 26. til den 31. december. Det er hertil nemt at købe gaver med vores kalendere. Der er noget for enhver type skønhedselsker - lige fra de bedst vurderede hudplejeprodukter til de bedst sælgende makeup-produkter.

Hvilke juler siger "jeg elsker dig" til en kvinde, en forlovet, en teenager, en søster, en bedstemor, en kæreste eller en veninde? Uanset om de er 30, 40 eller 50 år gamle, ældre eller yngre, kan du finde de perfekte julegaver hos SEPHORA - vi har gaver til alle aldre.

 • Hvis hun er en naturlig skønhed, så overvej hudpleje lavet med superingredienser.
 • Hvis hun kan lide makeup, hvorfor så ikke en makeup palette eller et volume mascara?
 • Hvis hun elsker en skøn duft der kan fremhæve hendes personlighed, så overvej en af vores ikoniske parfumer.

Uanset om du er på udkig efter julegaven til en teenager, en kæreste, en mand eller en far, der har det hele, er det nemt at finde det perfekte match hos SEPHORA. Så fortæl os, hvad hans stil er, så finder vi en personlig gave! Overvej eksempelvis at købe disse julegaver:

 • Hvis han har en mere klassisk stil, kan du prøve en klassisk parfume eller en eau de cologne. Du kan også hjælpe ham med at opdage en ny duft!
 • Hvis han kan lide at passe på sin hud har vi hudpleje og skægpleje.
 • Hvis han er eventyrlysten, så hjælp ham med at opdage en ny rutine med et hudplejesæt.