*Gælder til og med den 29. september og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, Sisley Hair, Drunk Elephant, Gisou, Sephora Favorites, Ilia, Byoma, Seasonly og julekalendere. Kun online. **Gælder så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.
Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

Jul.

Tro p√• dit h√łjeste √łnske g√•r i opfyldelse... og mens du venter p√• juleaften, lad dig inspirere med disse gaveid√©er. Find den perfekte gave til alle, ogs√• til dig selv, uanset dit budget. Sephora har naturligvis t√¶nkt p√• alt og tilbyder dig et stort udvalg af julegavei√©er! De bedste sk√łnhedsgaver nogensinde!

Nedtælling til juleaften

Dage
24
Timer
08
Minutter
05
Sekunder
56

Gå ikke glip af vores juletilbud

Hvis du ikke vil misse Sephora-arrangementer eller kampagner, kan du give os din e-mailadresse. Vi holder dig opdateret om alle vores Sephora-moments, som du ikke må gå glip af!Du er:
Feltet fornavn er tomt. Venligst udfylde den.
Feltet efternavn er tomt. Venligst udfylde den.

Din tilmelding er blevet registreret!

Gaveidéer

Gavekort

Vi er her for dig fra januar til december, så du kan give de bedste gaver. Men hvis du foretrækker at lade den person du forkæler vælge, hvad de vil have, er Sephora-gavekortet perfekt! Der findes forskellige versioner, som du kan tilpasse...

Faq

Vi mener selv vi har det bedste udvalg af Julegaver. L√¶g for eksempel vores gave√¶sker med hudpleje eller parfume under juletr√¶et. Dine yndlingsm√¶rker har ogs√• skabt overraskelser til dig med limited edition og nye produkter. Du finder de bedste gaver i vores udvalg, og hvis du vil have en perfekt juleaften, skal du v√¶lge en sikker l√łsning: make-up! Og ikke at forglemme Sephora-gavekortet som b√•de kan bruges online eller i butikken til at fork√¶le dem du holder af, uden at risikere at g√łre det forkert!

Vores mini gave√¶sker er dine bedste venner hvis du skal fylde en julesok eller som juletr√¶spynt. Mini og rejsest√łrrelser af bestsellere og vidunderlige produkter er altid et sikkert valg.