Søg efter et produkt, et brand ...
Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

Nu mere end nogensinde: en mulighed for at sprede glæde og forkæle nogen med fantastiske julegaver! Du er heldig, fordi vi er fulde af julegaveidéer i år til alle - mænd, kvinder, venner, bedstemødre. Vi har nøje udvalgt trendy minis, ikoniske parfumer, gavesæt, fantastisk hudpleje, vidunderlige paletter, unikke gaver, du kan lave personlige og gavekort, der altid er en sikker vinder! Nyd vores skønhedsgaver og del din glæde uanset budget.

Gaveæsker - Makeup

Gaveæsker - Hudpleje

Gaveæsker - Parfumer

Flere gaveidéer

Vores mest trendy Paletter

Til julesokken eller juletræet

Vores Services

Indgravering

OPDAG NU >>

Gift Finder

OPDAG NU >>

Digitalt gavekort

OPDAG NU >>

Click & Collect

OPDAG NU >>

FAQ

I 2021 kan du ikke dele glæden ved at samles med dine kære til jul uden først at dele stressen ved at finde julegaver til alle, og til dig selv, før den store dag!


Men hvad nu hvis det i år var lige så nemt at finde julegaver som at sige "sharing is beautiful"?


Julen er her, før du ved af det. Men bare rolig, vi hjælper dig med at spare tid:


● Oplev vores særlige udvalg af fantastiske gavesæt med makeup, hudpleje og parfume.

● Vælg baseret på dit budget, fra det mindste til det største, med vores gavevalg under 150 kr og over 500 kr.

● Bestil online for at gøre dine juleindkøb lettere! Spild ikke et minut: udforsk sephora.dk nu!


Hvorfor ikke dele nogle usædvanlige julegaver med dine kære?


● Tæl ned til jul med en af vores skønhedsjulekalendere. Hver dag fra 1. december åbner du en gave og opdager en overraskelse: en cremet læbestift, en minimascara, en creme, et tilbehør... Forkæl dig selv med denne julegave! Eller giv spænding til teenagere, mødre eller bedstemødre ... Ikke alene er det uventet og unikt, men den heldige modtager vil opleve forlænget julestemning.

●Eller bliv endnu mere original med vores personlige, unikke julegaver! Besøg vores graveringsværksted for at skrive en uforglemmelig besked på din yndlingsparfume.


Hvilke julegaveidéer siger, at "jeg elsker dig" til en kvinde, en forlovet, en teenager, en søster, en bedstemor, en kæreste eller en veninde? Uanset om de er 30, 40 eller 50 år gamle, ældre eller yngre, kan du finde de perfekte julegaver på sephora.dk! Her er nogle tips: Hvis hun er en naturlig skønhed, så overvej hudpleje lavet med superingredienser. Hvis hun kan lide makeup, hvorfor så ikke en makeuppalette eller et volumemascara? Eller hvad med en ikonisk parfume? Perfekte gaver, er de ikke?

Uanset om du er på udkig til en teenager, en kæreste, en mand eller en far, der har det hele, er det nemt at finde en perfekt julegave hos Sephora. Så fortæl os, hvad hans stil er, så finder vi den perfekte gave! Hvis han har en mere klassisk stil, kan du prøve en klassisk parfume eller en eau de cologne? Du kan også hjælpe ham med at opdage en ny duft! Hvis han kan lide at tage vare på sig selv, har vi tilbehør og skægpleje. Hvis han er eventyrlysten, så hjælp ham med at opdage en ny rutine med et hudplejesæt. Som du kan se, er mulighederne uendelige, når det kommer til maskuline gaver!