*Gælder til og med d. 23 september på hud- og hårpleje. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Så længe lager haves. The Ordinary och Selfless by Inkey List er ekskluderede fra tilbuddet. **Gælder til og med d. 26 september på alle ordre. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Så længe lager haves.
Søg efter et produkt, et brand ...

Julegaver


Glæde er den bedste gave ... lad dig inspirere af vores gaveideer. Find den perfekte gave til alle, inklusiv dig selv, uanset dit budget. Find den perfekte gave til alle, inklusive dig selv, uanset dit budget.

Sephora har selvfølgelig tænkt på alt og tilbyder dig et stort udvalg af julegaveideer! De bedste skønhedsgaver nogensinde!

Leder du efter den perfekte julegaveidé?


Læg vores hudpleje- eller duftgavesæt under juletræet. Dine yndlingsmærker overrasker med Limited Editions, nyheder og uundværlige produkter. Er hudpleje og parfume ikke lige sagen? Så gå med et sikkert hit: makeup! Eller endnu bedre Sephora gavekortet. Forkæl dem du elsker, uden at risikere et fejlkøb. Det kan bruges både online og i butik..

Har du brug for lidt små gaver til pakkekalender, eller nisseleg?


Vores mini jule produkter vil være dine bedste allierede som små gaver, de fleste kan også hænges på træet. Minier og rejsestørrelser af bestsellere og essentials vil være en sikker vinder til de fleste.

Hvor mange dage til juleaften?

Dage
164
Timer
23
Minutter
51
Sekunder
26

Palette Invasion! Uanset om du ønsker at highlighte dit ansigt eller intensivere dine øjne, finder du din perfekte palette hos Sephora. Der er en makeup paletter til alle, lige fra de mest subtile farver til de fineste øjenskygger og blush.

Forestil dig en gave, der giver modtageren mulighed for at vælge blandt alle de skønhedsprodukter, de elsker! Parfume, makeup, hudpleje eller tilbehør. Forkæl dine kære uden at løbe nogen risiko! Vælg et digitalt gavekort, og modtag det direkte i din, eller modtagerens e-mailindbakke. Det kan både bruges online og i butik!

Leder du efter en gave til din kæreste eller din far? Det er aldrig let at finde en gave til en mand, men bare rolig Sephora har din ryg! Vi har masser af julegaver, også til mændende i dit liv.

Mere makeup er altid den rigtige løsning! Udforsk vores bedste makeup gavesæt. Prøv eksempelvis Essentials, bestsellers eller luksussæt. Vi hjælper dig, uanset om du leder efter en gave til en Beauty Addict eller til en helt grøn nybegynder. Hos Sephora har vi noget for alle!

Beauty Deals

Mens du venter på at festlighederne skal begynde, kan du nyde godt af vores skønhedstilbud. Hver uge opdaterer vi vores tilbud og skønhedskampagner, hvor vi blandt andet forkæler dig med makeup og hudpleje til rigtig gode priser!

FAQ

Julen 2021 er fredag ​​den 24. december.

Det kan nogle gange være svært at finde den perfekte gave til en mand. Uanset om det er til din far eller din kæreste, kan du finde den perfekte gave til mænd hos os på Sephora! Udforsk alle vores gaveideer til mænd, vi har alt fra parfumer, hudplejesæt og barbersæt.

Det er aldrig let at finde den perfekte gave, især når det kommer til din mor eller din kæreste. Hos Sephora tilbyder vi en lang række gaveideer: skønhedsgaver af enhver art, herunder hudplejesæt eller parfume ... har du et lille budget? Intet problem! Vi har et bredt udvalg af mini-produkter, der passer perfekt til et lavere budget!