Skynd dig!
Få en smuk Cyber Monday!

Efter Black Friday er det tid til Cyber Monday! Hvad er Cyber Monday? I næsten 15 år har Cyber Monday fundet sted mandagen efter Black Friday weekenden. Cyber Monday er kendt for at tilbyde stærke tilbud online. Gør dig klar til at shoppe de bedste Cyber Monday tilbud online på næste mandag, d. 30. november 2020 på www.sephora.dk!


Det er desuden en smart måde at få købt dine julegaver på, og så endda med rabat!

gaveideer

239,00 KR
335,20 KR 419,00 KR
-20%
279,00 KR
[Findes i 23 nuancer]
159,20 KR 199,00 KR
-20%

HVAD LEDER DU EFTER?

Parfume

makeup

Hårpleje

MINIS

Hudpleje

GAVEKORTLad dem selv vælge deres egen gave. Sephora foreslår et udvalg af gavekort og digitale gavekort, som passer perfekt til deres behov.


SÅ ER VI KLAR TIL CYBER MONDAY I SKØNHEDENS TEGN !


Vi kan ikke vente med at vise dig vores skønhedsprodukter! Nu er der kun få dage til, at du kan udforske vores sortiment på en række af vores yndlingsbrands og produkter

LAD OS STARTE MED PARFUMER TIL CYBER MONDAY


Vi kan ikke fortælle dig meget, men den gode rabat dufter i hvert fald godt! Dufte til kvinder, uimodståelig eau de toilette eller cologne til mænd. Der vil desuden også være parfumeæsker til at placere under juletræet. Der vil i hvert fald ikke være mangel på dufte til denne Cyber Monday, det er helt sikkert!

LAD OS FORTSÆTTE MED MAKEUP TIL CYBER MONDAY!


Vores rabat vil få dig til at smile! Gør dig klar til en masse glitter og farver! Læbestifter, makeup paletter og foundations. Det er helt fantastisk! Psst! Det virker til at der vil være tilbud at finde på en række af vores yndlingsbrands og produkter


Overvejer du et nyt cool look? Så skal du sætte kryds i kalenderen når Sephora holder Cyber Monday online på www.sephora.dk!