Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

Make-up base
routine.

Hemmeligheden bag en himmelsk hud? En naturlig, strålende teint uden urenheder eller tegn på træthed. Et look, der holder hele dagen lang... og endda hele natten. For at sikre et perfekt resultat hver gang er der tre vigtige trin: For det første skal du udjævne din hudtone med en passende foundation, for det andet skal du rette eventuelle ujævnheder med en concealer, og til sidst skal du sætte dit look med et pudderprodukt. Lad os se nærmere på produkter til alle hudtyper og alle budgetter.


Make-up
baserutine.

Hemmeligheden bag en himmelsk hud? En naturlig, strålende teint uden urenheder eller tegn på træthed. Et look, der holder hele dagen lang... og endda hele natten.

For at sikre et perfekt resultat hver gang er der tre vigtige trin: For det første skal du udjævne din hudtone med en passende foundation, for det andet skal du rette eventuelle ujævnheder med en concealer, og til sidst skal du sætte dit look med et pudderprodukt. Lad os se nærmere på produkter til alle hudtyper og alle budgetter.

Læs mere

Opnå den perfekte teint

Trin 1

Udjævn


Hvis din hud er tør, skal du vælge en flydende foundation med en glødende finish. Hvis den har tendens til at være fedtet, skal du vælge en matterende formel med en fløjlsagtig finish.

Trin 2

Ret


Der er to muligheder for at påføre concealer: du kan enten bruge en finger eller en pensel; det vigtigste at huske er at blande, blande, blande! Vælg altid en nuance, der er lidt lysere end din hudtone.

Trin 3

Afslut med pudder


Pudder bruges til at mattere og fiksere og er vigtigt hvis du vil have en perfekt og professionel teint. Påfør den med en stor pensel, start indefra og stryg udad.

Læs mere:
Find din perfekte nuance med vores shade finders