Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

big by
definition.

Fordoblet effekt af volumen på dine vipper.

OPDAG >>

MAKE UP RESULTATER.

Fordi hver eneste vippe tæller blotlægger denne mascara hver enkelt vippe, en efter en, for en multipliceret effekt, der giver +135% (1) fyldigere vipper.

BØRSTEN.

Multidimensionelle børstehår til at fange hver eneste vippe, en efter en, for at give definition til alle dine vipper.

VEGANSK FORMEL.

Ultrasort, let formel, der nemt strækker sig fra rod til spids. Beriget med vegetabilske proteiner, der minder om keratin.

Uretoucherede vipper.
Ingen falske øjenvipper tilføjet.

 • GOOD FOR
 • #bigbydefinition:
  Skab din egen video og del!

  Skru op for lydstyrken og se Cassandras video.

  Hvad er din yndlings volumen effekt på dine vipper ?

  (1) Videnskabelig test på 24 falske øjenvipper efter 20 børsterstrøg.
  (2) Gennemsnitligt resultat opnået efter 20 børstestrøg.

  FAQ.

  Big by definition mascara er fremstillet i Italien.

  I øjeblikket findes der ingen internationale regler eller standarder, der giver vegansk kosmetik en officiel definition. Big mascara indeholder pr. definition ingen ingredienser eller råmaterialer af animalsk oprindelse.

  I overensstemmelse med de europæiske regler tester vi ikke vores produkter og ingredienser på dyr. Vi er stærkt involveret i at udvikle, validere og få godkendt alternative metoder, der ikke indebærer dyreforsøg.

  Vores produkter gennemgår mange tests, der udføres af uafhængige laboratorier. Disse tests bruges til at sikre, at formlen ikke er skadelig og at den er effektiv. Vores leverandører gennemfører undersøgelser, der kontrollerer formelens stabilitet over tid og ved udsættelse for varme og kulde. Vores interne team tester også hver enkelt formel mange gange.