Singles Day

Singles Day finder i år sted mandag d. 11.11.2019. Singles Day er oprindeligt en dag, der stammer fra Kina, som en hyldest til det at være single. Dagen er tiltænkt til, at alle singler kan forkæle sig selv med goodies, og det er vi helt med på hos Sephora. Vi vil gerne fejre Singles Day 2019 med gode tilbud til alle – om du er single eller ej.

SE VORES TILBUD HER

-25% PÅ UDVALGTE BRANDS

Vi vil gerne fejre Singles Day 2019 med gode tilbud på udvalgte brands.

Måske løber du snart tør for dit yndlingsprodukt – nu er muligheden for at fylde dit lager op med gamle favoritter eller nye produkter. Du kan finde Singles Day 2019 tilbud hos Sephora – både online og i butik.

SE ALLE PRODUKTER HER

-25% PÅ UDVALGTE PRODUKTER - ONLINE ONLY

Har du udset dig et produkt, som du bare MÅ have?

Du kan få gode tilbud fra torsdag d. 7.11 til mandag d. 11.11. Så kan du både spare penge på dit nye must-have produkt og forkæle dig selv. Vi har -40% på en række udvalgte produkter! Skynd dig for disse tilbud gælder kun t.o.m. 11.november. Singles Day er en dag i selvforkælelsens tegn.

SE ALLE PRODUKTER HER

-25% PÅ UDVALGTE PRODUKTER FRA TOO FACED

Har du udset dig et produkt, som du bare MÅ have?

Du får gode tilbud fra torsdag den 7. november til mandag den 11. november. Far du tit set på Too Faced? Så kan du nu spare -25% på udvalgte produkter fra Too Faced. Singles Day er en dag i selvforkælelsens tegn.

SE ALLE PRODUKTER HER