# SinglesDay
 

Se vores spændende tilbud til din forkælelse

D. 11. November 2020 er det Singles Day! Ja, du læste rigtigt. D. 11.11 er det de fantastiske singler, uafhængige og frie som er i spotlight, og det skal fejres! Til Singles Day 2020 tilbyder Sephora et udvalg af beauty produkter til uimodståelige priser. Her er bl.a. hudpleje- og makeupprodukter er på tilbud. Tilbuddene gælder fra 9.-11.11 2020. Det er tid til at forkæle dig selv!

EKSKLUSIV SINGLES' DAY
GOODIEBAG

limited stock


Få en Sephora Singles Day Box ved køb for min. 1000 kr.

Boxen indeholder 11 mini deluxe produkter. BRUG KODEN: SD20

Tilbuddet gælder kun online og i perioden 9.-11.11 2020. Gælder så længe lager haves.

Spar op til -25% på dine
favorit brands

GAVEIDEER

beauty
outlet

PARFUME
GAVEIDEER

makeup
GAVEIDEER

HUDPLEJE
GAVEIDEER

faq

Singles Day bliver fejret hvert år d. 11. november. Singles Day er en mærkedag hvor ugifte folk fejrer lejligheden ved at forkæle sig selv og hinanden, og hvad er en fejring uden gaver? Singles Day er en dag med enestående tilbud, lidt ligesom Black Friday.

Singles Day er en mærkedag, hvor ugifte folk fejrer lejligheden ved at forkæle sig selv og hinanden med gaver. Singles Day giver også lejlighed for at singler mødes til fester og andre sociale sammenkomster.

Selv datoen for den enkelte dag er nøje valgt. D. 11. november, også skrevet 11.11: er ens numre som kan symbolisere individet, som i fire singler der står side om side.

Singles Day er en Kinesisk mærkedag som går tilbage til 1993. Fejringen startede blandt studerende som en anti Valentine’s day hvor man, i stedet for at mødes i par, fejrer dagen i fælleskab med andre. Siden har Singles Day spredt sig til flere lande rundt i verdenen.