Jo Malone London er en hyldest til engelsk stil, elegance, og den perfekte gave. Hver eneste duft er elegant og enkel og kan kombineres med andre dufte. Prøv Jo Malone Londons Scent Pairing™-koncept, hvor du kombinerer dufte på tværs, der giver dig muligheden for at udtrykke din helt egen duft-individualitet. Med parfumer lavet af ingredienser af højeste kvalitet, og altid med et strejf af det uventede, er Jo Malone London førende inden for parfumekreation. Alle Jo Malone Londons produkter pakkes i den smukkeste indpakning, og er derfor en oplagt gaveidé til dig selv eller én du holder ekstra meget af.

Cologne
Cologne
Hver af vores enkle, elegante cologner er fremstillet af fine ingredienser og er designet til at blive lagt i lag med en anden på huden for at skabe noget helt personligt for dig.
Home
Home
Skab duftende historier, der er skræddersyet til ethvert rum. Dufte, der sætter stemningen og inspirerer til duftende minder. Lad vores hus inspirere dit hjem.
Bath & Body
Bath & Body
Skab et nyt morgenritual, en aften med forkælelse eller et øjeblik med flugt. Fra opløftende krops- og håndvask til overdådig badeolie, alt sammen gennemsyret af et udvalg af vores lækreste dufte.
Favourites
Favourites
Et udvalg af duftende favoritter, inspiration til duftende gaver, daglig forkælelse og nye ritualer.