Historien om Sephora

Et unikt koncept

Da Dominique Mandonnaud åbnede hans første parfumeri i 1969, var parfumer og make up gemt bag diske bevogtet af truende sælgere.Budskabet var klart. Køb før du prøver! Mandonnaud revolitionerede måden skønhed blev solgt på. Han tog skønhedsprodukter frem fra disken og satte dem ud i butikken. Han gav kunderme friheden til at bevæge sig rundt, prøve, røre, dufte. Til frit at udforske.

En idé hvis tid er kommet

Det var en modig idé. Og en succesfuld en. Sephora konceptet har ændret skønhedsindustrien indenfor detail. Du kan gå ind i en hvilken som helst Sephora i dag og du kan dykke ned i en sensuel, spændende og underholdende verden. De gamle sælgere er gemt langt væk og ersattet med smukke rådgivere, der er til for at give gode råd og idéer. Vi leverer et unikt miljø hvor der er plads til at eksperimenterer og lærer produkterne at kende. Et sted hvor du kan få adgang til din egen unikke skønhed. Sephora har været en del af den anerkendte LVMH familie siden 1997 og i dag har Sephora butikker over hele Europa såvel som Nord og Syd Amerika samt Asien. Og vi fortsætter presset. Om det er med vores eget S+ brand, dets kvalitet og originalitet, som er en Sephora best seller.Eller med www.sephora.com, som er markedets ledende skønheds website. Ligegyldig hvilke innovative idéer vi kommer med, gør vi det svært for vores konkurrenter!

S+

Sephoras private mærke, S+ favner al brandets modighed, kreativitet og excellence. Produkter som er tilgængelige og spændende ligesom de er sensuelle som de er overlegne. Tag f.eks. 365 læbestifts farver - en for hvert humør, hvert begær - S+ produkterne opfordre dig til at komme ud og lege!

En smuk fremtid

Vi stiller spørgsmål og gør fremskridt dagligt. Vi får hele tiden nye talenter og markeder med vores modighed. Vi er inspirerende med one-off designer samarbejder. Eller tilfredsstillende med opfindsomme in-store services som øjenbryn- eller neglebar og en second-to-none loyalitetsprogram. Sephora vokser brat men den originale idé forbliver. Giv vores kunder en unik shoppingoplevelse - et sted for opdagelse, sensualitet, underholdning og ekspertise. Og vi lover spænding for alle, hver gang.